Música

Mark Lanegan inaugura una nova temporada del Festival del Mil·lenni (25 de novembre) Barts

mark-lanegan-band-at-leed-007

Mark Lanegan inaugura una nova temporada del Festival del Mil·lenni

El nord-americà actua el 25 de novembre al BARTS

Després de les exitoses col·laboracions amb Isobell Campbell o el seu amic Greg Dulli a l’aventura The Gutter Twins, Mark Lanegan torna a la càrrega amb un nou projecte associatiu a banda dels seus treballs en solitari. L’aliança amb el britànic Duke Garwood ha fructificat en Black Pudding, un treball eminentment acústic, amb deixos blues i ambients nocturns, ideals per a què la veu greu del nord-americà hi repti amb majestuositat.

Aquest serà, junt amb les versions de Imitations, el seu altre disc publicat enguany, el nucli d’una vetllada en el que Lanegan, a banda de Garwood, comptarà amb una banda que inclou un quartet de corda. Aquest concert, programat pel 25 de novembre, serà l’encarregat d’encetar una nova temporada del Festival del Mil·lenni.

El cicle de concerts, eclèctic com és habitual i repartit per diferents recintes de la ciutat fins ben entrada la propera primavera, ja ha anunciat un grapat de noms. Entre les actuacions previstes pel desembre s’hi compten artistes com Van Morrison, Vinicio Capossela, Rosana, Tomatito o Carlos Núñez.

Espai Barts

Av Paral.lel, 62

dilluns a les 21:00 h
Entrada general de: 22 a 27 e
(+ despeses de gestió)

El cantant nordamericà presentarà una gira en format teatres acompanyat d´un quartet de corda i comptarà amb la col·laboració especial del multi instrumentista inglès Duke Garwood, qui obrirà el concert i acompanyarà a Lanegan durant la seva actuació.