Neix el 080 Barcelona Fashion Ideas Contest

p1623_wb_0Neix el 080 Barcelona Fashion Ideas Contest

Compromesa amb el disseny emergent i l’emprenedoria, la Generalitat de Catalunya, a través del Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), presenta el 080 Barcelona Fashion Ideas Contest, una iniciativa per impulsar nous negocis i marques de moda, sorgida en col·laboració amb la xarxa d’inversors Seed&Click.
.
Seguint l’estela del Fòrum d’Inversió Internacional de la Indústria de la Moda, que va tenir lloc a la passada edició del 080 Barcelona Fashion, ara arriba aquest nou concurs que té en comú la seva voluntat de promoure la innovació en el sector de la moda i d’ajudar en la cerca de finançament per dur a terme nous projectes. La diferència, tanmateix, és que aquí no es tracta de marques que ja estiguin en la seva fase de comercialització, sinó que està dirigit a emprenedors que encara no han llençat la seva idea de negoci ja que l’objectiu del concurs és potenciar les iniciatives emprenedores en el sector de la moda. Una oportunitat fantàstica per a graduats i creatius d’apostar per la seva idea de negoci ja que el premi consisteix a poder presentar el seu projecte en el marc de la propera edició del 080 Barcelona Fashion i estar pre seleccionats per a la segona edició del Fashion Investor Day.
.
Per poder inscriure’s, els participants han de seguir les bases del concurs i tenir una idea que s’apliqui a alguna de les següents àrees: app mòbil, internet, internet of things, producte, marca, màrqueting, gestió d’esdeveniments, serveis, distribució, impacte social i inclusió social, publicitat, disseny, tecnologia, Big Data, Wearables, teixits intel·ligents aplicats a la indústria de la moda, xarxes socials, consultoria, i/o producció. La inscripció al concurs és virtual i el primer pas és elaborar un vídeo de presentació en format d’elevator pitch. A partir d’aquí i un cop inscrits, el segon pas és iniciar una campanya de finançament a través del crowdfunding des de la plataforma Seed&Click, que finalitzarà el 15 de gener de 2016. Les tres idees que hagin reunit una major recaptació de fons seran les finalistes entre les quals un jurat format per experts del sector escollirà el guanyador seguint diferents criteris: des de la viabilitat de la idea a la rapidesa a l’hora de reunir finançament i l’estratègia de comunicació online. Un cop establert el guanyador, aquest presentarà la seva idea en el marc de la propera edició del 080 Barcelona Fashion que tindrà lloc de l’1 al 5 de febrer de 2016 i el juliol de 2016 serà un dels participants a la segona edició del Fashion Investor Day, on podrà exposar el seu projecte per tal d’aconseguir més finançament per poder desenvolupar-lo. El somni de tot emprenedor.

 

 

Més informació http://080barcelonafashion.cat/