ActividadesActualidad

OFFF TALKS AT IDEAL BARCELONA BRENDAN DAWES DIJOUS 19 DESEMBRE, 19:30H

OFFF TALKS AT IDEAL BARCELONA
BRENDAN DAWES

DIJOUS 19 DESEMBRE, 19:30H
IDEAL BARCELONA
C/ DR. TRUETA 196-198   
L’OFFF enceta col·laboració amb IDEAL, el primer Centre d’Arts Digitals a Espanya, dintre de les activitats programades pel 20è aniversari del festival de la creativitat, l’art i el disseny digital Aquest 2020 el Festival OFFF celebra el seu 20è aniversari i una de les activitats programades per a celebrar-ho és la seva col·laboració amb el nou Centre d’Arts Digitals de Barcelona, IDEAL. Des d’ara i fins a finals de 2020 un cop al mes s’hi celebrarà un OFFF Talks on es convidarà a un artista a parlar del seu treball.

Aquesta iniciativa va començar al novembre amb la celebració del primer OFFF Talks al IDEAL que va convidar al llegendari estudi The Mill London. Aquesta activitat permet estendre el programa del festival a la comunitat local i als assistents internacionals per tal de tenir un tast de les converses OFFF durant tot l’any.

Aquest dijous 19 de desembre l’OFFF ha convitdat a Brendan Dawes, artista i dissenyador que explora la interacció d’objectes, persones, art i tecnologia amb una barreja eclèctica de materials analògics i digitals.


La confèrencia tindrà lloc IDEAL Barcelona (c/ Dr. Trueta 196-198. Barcelona).
És gratuïta i amb inscripció prèvia.Emmarcat en les activitats de commemoració del vintè aniversari de l’OFFF, el festival ha encetat una col·laboració mensual amb IDEAL, el nou Centre d’Arts Digitals de Barcelona. Entre ara i finals de 2020, s’hi celebrarà un cop al mes l’OFFF Talks on el festival convida a un artista i/o disssenyador a parlar del seu treball.

Aquest dijous el festival ha convidat a Brendan Dawes, artista i dissenyador que explora la interacció d’objectes, persones, art i tecnologia amb una barreja eclèctica de materials analògics i digitals. Treballa amb forma i codi, el seu treball sovint neix a partir de dades i es realitzen com a instal·lacions interactives, objectes electrònics, experiències en línia, visualitzacions de dades i campanyes d’impressió. Treballa per a diverses marques mundials com Airbnb, Twitter, PWC, Google, Seagate, BBC, The Royal Shakespeare Company, The Atlantic, Bravo, M&C Saatchi o Mailchimp, entre molts altres. 

Entre els seus treballs més destacats s’hi troba la instal·lació de narració d’històries al Festival de Cinema Sundance per Airbnb, una instal·lació generativa per a Twitter que crea criatures digitals en temps real com a resposta als tuits, una campanya d’impressió per a EE que visualitza el trànsit de mitjans de comunicació social en onze ciutats del Regne Unit capturades durant tres dies, una projecció de vídeo de 360º per a Platts que mostra el recorregut de més de 3000 vaixells i que ara formen part de la col·lecció permanent del MoMa a Nova York, creant una empremta visual de tota una pel·lícula.
OFFF FESTIVAL
OFFF, el Festival Internacional de Creativitat, Art i Disseny Digital celebrarà la seva vintena edició el proper mes d’abril de 2020. L’OFFF segueix liderant l’escena del disseny, la creativitat com la plataforma global de la indústria creativa que marca les tendències de la nova imatge i estètica en els camps del disseny, la música, l’art, l’espectacle i la cultura digital.OFFF reuneix a la comunitat més àmplia de professionals del sector del disseny i creativitat local i internacional, curiosos, estudiants i el talent emergent que assisteix a les diferents edicions internacionals a la recerca d’inspiració. En els 19 anys d’experiència OFFF ha celebrat més de 40 edicions per tot el món sota el segell OFFF on tour.

IDEAL BARCELONA

IDEAL 
és el primer Centre d’Arts Digitals a Espanya creat amb l’objectiu d’esdevenir el punt de trobada entre art, tecnologia i ciència –inaugurat l’octubre de 2019. L’espai, situat a la zona del Poblenou (Barcelona), era originalment un antic cinema construït el 1917 que es va convertir en un estudi de televisió el 1984. Està format per 2000 metres quadrats dedicats a la creació, l’ensenyament i la difusió de la cultura digital, amb l’objectiu de crear una nova comunitat artística a la ciutat i atorgar-li una exposició internacional.
OFFF TALKS at IDEAL
OFFF Festival

Dijous 19 desembre, 19:30 h
IDEAL BARCELONA

c/ Dr. Trueta 196-198. Barcelona

ENTRADA GRATUÏTA AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA
Més informació: AQUÍ

www.offf.barcelona

www.idealbarcelona.com