Palau de la Música Setembre 2016

Setembre 2016

Mentre es desfan les maletes de viatge i s’espolsen els darrers grans de sorra de platja… comencen a sonar les músiques d’una nova temporada del Palau. Rèquiems immortals, faules simfòniques, brises marineres… Fes Palau, fes-te’l teu!
 

Palau 100

Verdi, Beethoven, Mozart, Monteverdi, Händel, Txaikovski… I si te’ls oferíssim tots? newsletter_column

Abonament clàssic (15 concerts) i abonament ampliat (18 concerts) per gaudir de la millor música amb els seus millors intèrprets! London Symphony • Cecilia Bartoli • Sir John Eliot Gardiner • René Jacobs • Jordi Savall • Pablo Heras-Casado • William Christie • Gustavo Dudamel… [FES-TE’L TEU AQUÍ!]

 

Dilluns, 12 de setembre − 20.30 h

Requiem de Verdi

London Symphony Orchestra

Un dels rèquiems més colpidors i exigents que s’hagin compost mai sacseja l’estrena de la nova temporada del Palau. Gianandrea Noseda dirigeix una versió gairebé operística d’aquest monument amb la London Symphony i l’Orfeo Català.

Gianandrea Noseda
Últimes entrades AQUÍ!
 

Simfònics al Palau

Simfonies de llegenda, bandes sonores, mites del jazz, viatges interestel·lars… En gaudiràs com un nen!

Abonament clàssic (10 concerts) i abonament ampliat (12 concerts) per gaudir de la música amb el prisma únic de la Simfònica del Vallès interpretant peces estimadíssimes: Pere i el Llop, Els planetes de Holst, la Quarta de Mahler, la Novena de Beethoven, Sinatra simfònic… [FES-TE’L TEU AQUÍ!]

Abonament Simfònics al Palau

Tardes - Cantada Haveneres
Dijous, 29 de setembre − 19.00 h

Havaneres de Calella de Palafrugell

Port bo, Son de l’Havana, Arjau, Els Cremats i Indira Ferrer

En el marc del 50è aniversari, la tradicional cantada arriba a la sala modernista amb alguns dels seus millors ambaixadors. Un repertori d’històries de comerciants, traficants de rom, mariners nostàlgics de la seva terra i soldats en terres caribenyes. Cançons amb ritmes cubans i melodies populars que ens portaran l’oreig de la Costa Brava sense moure’ns de la butaca del Palau.

Un tast de Calella de Palafrugell AQUÍ
 
 
A més, aquest setembre…
16/09/16 − David Russell a Mestres de la Guitarra al Palau. Més informació aquí

17/09/16 Pere i el llop de Prokófiev amb l’Orquestra Simfònica del Vallès i els Brodas Bross. Simfònics al Palau. Més informació aquí

20/09/16 − Aniello Desiderio a Mestres de la Guitarra al Palau. Més informació aquí

 
Participa i guanya!
El narrador és una figura clau a Pere i el llop de Prokófiev. I, des de la seva estrena, són moltes les personalitats il·lustres que han assumit aquest paper. Tria, de la següent llista, el nom d’una celebritat que hagi encarnat el rol de narrador en aquesta faula musical: Sofia Loren / Mikhaïl Gorbatxov / Jean-Paul Sartre / Laurence Olivier / Orson Welles / David Bowie / Camilo José Cela / Angela Merkel.

Envia’ns la resposta a publics@palaumusica.cat i participa en el sorteig de dues entrades per al proper concert de Pere i el llop amb els Brodas Bros i l’Orquestra Simfònica del Vallès, del proper dissabte 17 de setembre, a les 19 h!

Pere i el llop
 
Treu suc del teu abonament!
Els socis de l’Orfeó Català i els abonats del Palau gaudeixen d’un preu especial de 40 euros en la inscripció al curs Què és la música?, organitzat per l’Institut d’Humanitats de Barcelona, que impartirà el violagambista i director d’orquestra Jordi Savall els propers dies 6 i 13 de setembre al CCCB.

Per gaudir del descompte en la matrícula del concert, cal fer l’ingrés de 40 euros al compte ES03 2100 3275 20 2200043143 indicant nom i cognoms i la paraula “MÚSICA”, i després enviar còpia del comprovant a cursos@cccb.org. En aquest correu electrònic, s’ha d’indicar la condició de soci o abonat del Palau i adjuntar còpia del carnet de soci o qualsevol entrada de l’abonament.

Més informació aquí o al 93 412 21 74.

Institut d'Humanitats
Icona Pàrquing Ja pots assistir als concerts i activitats del Palau sense problemes d’aparcament. A Taquilles del Palau t’oferim la possibilitat de comprar packs o tiquets individuals de 4 hores o nocturns per als pàrquings SABA de la plaça Urquinaona, plaça Catalunya i Catedral.