ActividadesActualidadExposiciones

Reserva la teva visita gratuïta per la jornada iN MUSEU del dia 02 de febrer

NEWSLETTER-INMUSEU-2019

Reserva prèvia a partir del 21 de gener

iN MUSEU

Coneixes els museus de Barcelona? Saps que el que tu veus és només una petita part de tot el que hi conserven? I saps on es guarda aquesta part de la col·lecció? Vols saber quins secrets amaguen les obres i què passa a l’interior del museu rere les sales d’exposició?

El dia 2 de febrer vine a conèixer els museus entre bastidors: les col·leccions i les reserves, els magatzems i els tallers de restauració, la feina de les persones que en tenen cura. Et convidem a visitar els espais habitualment restringits. Perquè volem que coneguis de prop aquestes grans plataformes de difusió de la cultura i de conservació del nostre patrimoni, centres de divulgació del coneixement i de treball científic, espais de gaudi, participació i aprenentatge. I perquè et volem conèixer a tu, saber com ens veus i què vols dir-nos.

Et proposem acostar-te a les col·leccions en companyia de guies especialitzats i de conservadors, directors, restauradors i comissaris. La mirada informada, la vocació i el coneixement d’aquests professionals et suggerirà noves maneres de mirar les obres, nous punts de vista per aprofundir en el coneixement del món a través del patrimoni o per desenvolupar la teva pròpia resposta creativa a una pintura o un objecte. I perquè la dimensió material de les col·leccions és bàsica, resultarà revelador també conèixer les obres guiats pels restauradors, acostar-te als diferents processos de treball que comporta l’exhibició d’una peça.

En família, sol o acompanyat, reserva’t el dia: el 2 de febrer fem del nostre patrimoni el cor de la vida cultural de la ciutat!

El programa

Descarrega’l en PDF.

Sempre amb reserva prèvia!

Per participar en qualsevol visita, és imprescindible fer-ne la reserva prèviament des d’aquest web  http://lameva.barcelona.cat/  a partir del 21 de gener. Podreu accedir des de la fitxa de cada museu.

I presencialment a les oficines de Tiquet Rambles

Tiquet Rambles
Palau de la Virreina (la Rambla, 99)
De dilluns a diumenge de 10 a 20.30 h
Tel. 93 316 10 00

Pots fer la reserva des del dilluns 21 de gener fins al divendres 1 de febrer. Les places són limitades. S’admetran reserves fins que es completi l’aforament de cada visita.

Per fer la reserva necessitareu tenir: Nom i cognoms, DNI (de cada persona que s’inscriu), correu electrònic i telèfon.

Si us heu quedat sense places, tingueu en compte que com a resultat de cancel·lacions en els propers dies poden tornar a haver-hi places disponibles. Podreu accedir des de la fitxa de cada museu.

Per accedir a l’activitat és imprescindible portar la reserva impresa o mostrar-la en un dispositiu mòbil. Edat recomanada per participar a les visites: a partir de 6 anys.