Tallers Oberts Poblenou ( del 15 al 17 de setembre)

image001

 

 

 

 

 

divendres, 15 setembre, 2017 – 15:00 adiumenge, 17 setembre, 2017 – 20:00

Els TOP (#TOP2017) obren aquest any amb una imatge d’un mapa estel·lar. El disseny, de Guadalupe González (Stay Hungry Stay Foolish) mostra una nova mirada aquest any, la d’un univers creatiu multidisciplinar i transdisciplinar al Poblenou: arts visuals, plàstiques, sonores; arts escèniques, performatives, musicals i disseny.

El vídeo d’enguany és una peça de l’artista Marla Jacarilla, artista visual resident a La Escocesa.

Vint espais conformen enguany l’escena dels TOP: La Escocesa, Nauart, Zona. Factoria d’Art, Hangar.org, Gabriel Schmitz, Stay Hungry Stay Foolish, Hi-jauh USB?, Art Corner, MQ Creative Lab, Uno de 23, Chez Xefo, Jiser. Reflexions mediterrànies, Taller de Luz, Kind of Cyan, La Lope, L’estoc, La Blanca. Performing Arts Lab, Niu, Quadrat 9.

Aquests vint centres omplen el cartell de propostes durant els dies 15, 16 i 17 de setembre, coincidint amb la Festa Major del Poblenou a on es pot veure la residència al barri com a forma de resistència, l’art arrelat al territori i la proximitat i intercanvi constant dels diferents nuclis creatius, que junts generen un univers artístic propi. L’art industrial, les arts plàstiques, la música, les arts visuals, el disseny, la dansa, el pensament crític, la investigació artística i la tecnologia al servei de l’art són totes disciplines que tenen lloc als Tallers Oberts de Poblenou, traçant una línia horitzontal i col·laborativa estable, important i potent per a la ciutat amb connexions internacionals.

http://tallersobertspoblenou.org/ca