Un concert molt especial de Cap d’Any, una comèdia i teatre social, per acabar el 2022 al Teatre del Raval.Aquest mes de desembre l’escenari del Raval acollirà un concert / espectacle teatral protagonitzat per Roger Pera i Pep SalaM’ENVIES UN ÀNGEL, O QUÈ?, amb una funció molt especial de Cap d’Any; una comèdia que porta 5 anys recollint èxits, ORGASMOS, LA COMEDIA, i un monòleg que ha rebut una excel·lent acollida per part de crítica i públic, BOJA.

M’ENVIES UN ÀNGEL, O QUÈ?

Dies 28,29,30 de desembre a les 21:00 h. / Dia 31 de desembre a les 22:30h.

Preu: Dies 28,29,30 de desembre – 28€ / Dia 31 de desembre – 40€

Durada: 90 minuts / Recomanada per a tots els públics / Idioma: Català
El popular actor Roger Pera, i el popular músic Pep Sala, amb el anys, han realitzat diversos projectes comuns relacionats amb el món del teatre, el cinema i la música, cadascú des de la seva faceta professional. Ara, per primera vegada s’uneixen a l’escenari per oferir un espectacle plegats.

SINOPSI
M’envies un àngel, o què?, és el primer concert de Roger Pera, i la primera obra de teatre de Pep Sala. Al Pep i el Roger, els hi han fet l’encàrrec de composar una Nadala. La trobada entre els dos, intentant buscar com podria ser aquesta cançó de Nadal, els porta dificultats, però alhora els permet recordar anècdotes, històries, i cançons, de la seva vida. Emocions de tota mena es van entrellaçant durant 90 minuts plens d’experiències, dècades i cançons, que juntament amb l’amistat que els uneix, crea una complicitat màgica a l’escenari. Acabaran composant la nova Nadala…?
FITXA ARTÍSTICA
Autors i directors: ROGER PERA i PEP SALA


ORGASMOS, LA COMEDIA

Dissabte dia 17 de desembre a les 22h
Dijous dia 22 de desembre a les 20h
Divendres dia 23 de desembre a les 22:30h
Diumenge 25 de desembre a les 21h
Preu: 22€ / Durada: 80 minuts / Recomanada a partir dels 12 anys / Idioma: Castellà  

SINOPSI
Orgasmos, la comedia és una comèdia d’èxit que ha atret més de 270.000 espectadors i ha estat programada durant més de 5 anys a grans ciutats com Madrid i Barcelona.
 Un espectacle que tracta les diferències entre homes i dones i la convivència en parella. Es remunta des d’Adam i Eva fins a l’actualitat. Una bona manera de veure que encara que hi hagi una guerra de sexes, aquests sempre acaben sent el millor complement l’un per l’altre. En resum, un autèntic manual d’autoajuda per enfrontar els reptes de viure en parella, que no són pocs.
FITXA ARTÍSTICA
Autor: DAN ISRAELY
Direcció: OSCAR CONTRERAS
Actor i actriu: ROGER PERA I SAM SÁNCHEZ

BOJA
BOJA
Fins el 17 de desembre, dissabtes a les 21:30h (17/12 a les 20h)
Preu: 20€ / Durada: 60 minuts / Recomanada a partir dels 12 anys / Idioma: Català i castellà  

SINOPSI
Què passa, realment, dins la consulta d’un psiquiatra? BOJA és un espectacle que retrata en primera persona l’experiència viscuda per l’actriu en els darrers 16 anys a consultes de diversos psiquiatres.
Què em passa? Què em passa? La Mariona fa anys que s’ho pregunta. Ningú es pot arribar a imaginar que les respostes a la seva pregunta poden arribar a ser tan inèdites com còmiques. Un espectacle sobre la recerca de la pròpia identitat i del sentit de la vida quan sembla que ja res té sentit.
FITXA ARTÍSTICA
Creació, direcció i interpretació: Mariona Esplugues
Ajudant de direcció, mirada externa i assessorament de producció: Andrea Castellanos


TEATRE DEL RAVAL- C/ Sant Antoni Abat 12 – 08001 BCN – 93-443.39.9