ActividadesActualidad

Oktoberfest Barcelona (de l´11 al 22 d´octubre)

Oktoberfest Barcelona

horarios-de-la-oktoberfest-barcelona-id-16

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

L’Oktoberfest Barcelona està concebuda com una festa popular, organitzada al més pur estil alemany, que es durà a terme a la Plaça Univers de Fira Barcelona Montjuïc, al costat de la Plaça Espanya de la ciutat comtal, amb l’accés totalment gratuït !!

La cerimònia inaugural es realitzarà el dimecres 11 d’octubre a partir de les 17:00h en la carpa principal, i amb l’obertura del primer barril de cervesa es donarà inici als 12 dies de festa i diversió de l’Oktoberfest Barcelona.

La gran carpa principal amb més de 5.000 m2, disposa d’un aforament limitat, pel que per poder garantir-vos espai us aconsellem realitzeu la RESERVA TAULA !! anticipada de forma totalment gratuïta a http://www.oktoberfest-barcelona.es/ca

També disposem d’una gran Zona VIP amb servei exclusiu. Podeu veure més informació i gestió de reserves en Espai VIP.

En l’Oktoberfest Barcelona no faltarà música en directe amb grups de música polca i dj´s que acompanyaran el caràcter festiu d’aquest esdeveniment amb autèntica diversió.

I pensant en els més petits de la família, s’habilitarà un espai infantil, amb activitats i petites atraccions, a preus populars perquè gaudeixin també d’aquesta festa i atraccions para totes les edats !!

Així que ja sabeu, tant si sou grans cervesers, com si us agrada alguna cosa la cervesa o simplement voleu gaudir d’un esdeveniment lúdic-festiu a Barcelona, amb amics o en família, des de l’organització de l’Oktoberfest Barcelona farem tot el que estigui a les nostres mans perquè gaudiu d’una bona cervesa amb bona companyia.

Vine a l’Oktoberfest Barcelona i gaudeix amb nosaltres de la millor Gastronomia bavaresa, música en viu, i un ambient que et sorprendrà. Esperem poder disposar de tota la cervesa necessària !!!