25 i 26/04- 7° Festival del Llibre d’artista 2014 “Blackout Book” de… Pati Llimona ·

cartel-blackout-book-barcelona-520x245

Pati LLimona
C/ Regomir 3, 08002 Barcelona

Com cada any, el Festival del Llibre d’artista i la Petita edició és la plataforma a 360° sobre el llibre i les seves arts, on el públic pot trobar les noves produccions editorials artístiques d’autors de tot el món.

El tema que es presenta al Centre Cívic Pati Llimona per a el Festival 2014 és el blackout, o sigui, la falta d’electricitat. Una apagada real, en la qual cosa realitzar llibres de forma artesanal i reproduïts sense mitjans digitals; però també una apagada metafòrica, com són les foscors mes íntimes i com podria ser la volta a una forma més natural de vida… Llibres negres, llibres silenciosos, llibres tàctils, llibres en viatge i tota la llibertat de fer llibres sempre.

Divendres 25 d’abril

13 h. Opening amb with Lambrusco Donelli Vini i presentació del llibre Blackout Book coordinat, il·lustrat per Elisa Pellacani, amb obres i textos dels autors del Festival.

16-19 h. Workshop amb Laurie Corral Printing with a Hand Swiping Credit Card Machine Impressió amb una vella maquina de targetes de crèdit

20 h. Actuació d’Emanuela Sacca & Abel Litran: Vaga luna

Dissabte 26 d’abril

16-19 Workshop amb Gwen Diehn Blackout Editioning

20 h. Actuació de Mandragora Chansons-bagages pour musiques vagabondes

Exposició de Macu Jordà i Teresa Gironés.

La persona guanyadora del premi Libro Nuevo firmarà la nova edició premiada.

Més informació http://patillimona.net/blog/category/agenda/