Álvaro Carmona, YoSoy (dissabte del 10 maig al 21 juny, a les 23h) Teatre Poliorama

A3-Cartel

Álvaro Carmona, YoSoy
Dissabte del 10 maig al 21 juny, a les 23h
Teatre Poliorama

Álvaro Carmona torna amb el seu nou show YoSoY. El còmic més original, productiu i imprevisible del panorama actual s’ha tret de la màniga un nou espectacle en què posa tota la seva comèdia al servei d’un únic propòsit: “descobrir qui sóc”. No descobrir qui sóc jo, el que està escrivint això. Sinó qui és ell, l’Álvaro.

No vull dir amb això que jo sigui ell. No, som persones diferents, ell és ell, i jo sóc jo. Vull dir que jo sóc “jo” com a persona, no el “jo” de l’espectacle “YoSoY“. Aquest “jo” és ell, no jo. En aquest cas jo no sóc “jo”, ell és “jo”. O sigui, l’Álvaro és “jo”, i jo sóc “ell”. No, espera… M’he embolicat… Ara ja no tinc clar qui sóc jo.

Tant de bo existís un espectacle de comèdia que m’ajudés a descobrir qui sóc…