Aquest divendres arrenca BE MY BABY, la nova comèdia de Nico&Sunset que es podrà veure tots els divendres fins el 23 de novembre al Teatre Club Capitol (Bcn)

Aquest divendres arrenca BE MY BABY, la nova comèdia
de Nico&Sunset que es podrà veure tots els divendres fins el 23 de novembre al Teatre Club Capitol (Bcn)
Be my baby de Nico&Sunset està escrita i dirigida per Oriol Vila i el repartiment compta amb Mireia Oriol, Nil Cardoner i Bàrbara Mestanza, alguns d’ells coneguts per la seva aparició a les sèries televisives ‘Com si fos ahir’, ‘Polseres vermelles’ i ‘Oh Happy Day’

Be my Baby, un muntatge divertit però molt seriós que toca temes tan habituals i complicats com identitat, orientació sexual, l’embaràs adolescent i que ens adverteix sobre com de perillosa pot ser de vegades una cosa tan bonica com… l’amor romàntic!

Una comèdia amb un punt d’amargor que parla al públic de la vida, tal com és, i del moment en què tots i totes comencem a renunciar als nostres somnis, i que es podrà veure tots els divendres fins el 23 de novembre al Teatre Club Capitol (Bcn)

9bddc0c1-0d33-4afd-a064-dbd8d3ef90c1
Oriol Vila i Raquel Salvador estrenen aquest divendres 26 d’octubre al Teatre Club Capitol, Be my baby, una comèdia amb un punt d’amargor que parla al públic de la vida, tal com és, i del moment en què tots i totes comencem a renunciar als nostres somnis. Un muntatge divertit però molt seriós que toca temes tan habituals i complicats com identitat, orientació sexual, l’embaràs adolescent i que ens adverteix sobre com de perillosa pot ser de vegades una cosa tan bonica com… l’amor romàntic!

El repartiment compta amb Mireia Oriol, Nil Cardoner i Bàrbara Mestanza, alguns d’ells coneguts per la seva aparició a les sèries televisives Com si fos ahirPolseres vermelles i Oh Happy Day.Un dels objectius principals de Be my baby és portar gent jove al teatre. És per això que Nico&Sunset ha convidat a formar part del seu equip artístic a joves professionals que han demostrat sobradament el seu talent i que venen d’àmbits molt diversos com són la fotografia, la música, el videoclip, youtube… Molts d’ells autodidactes i amb moltes ganes de posar els seus coneixements al servei d’aquest projecte.

La trajectòria de Nico&Sunset sempre ha estat lligada a la comèdia i al món d’internet com una manera fàcil i directa d’arribar al gran públic. A les seves propostes acostumen a repetir-se els següents elements: uns personatges que transiten entre la tendresa i el patetisme,la preocupació inesgotable per donar-li la màxima particularitat al clixé i el disseny d’unes històries aparentment senzilles i còmiques però que amaguen també una bona dosi d’amargor.

Amb aquest nou projecte Nico&Sunset vol continuar aportant a l’escena teatral un estil propi que es fonamenta sobretot en unes interpretacions sòlides i honestes cuinades a foc lent, en un text escrit sense prejudicis per Oriol Vila i en la recerca d’un to entre tendre i desvergonyit.

SINOPSI
La Blanca està embarassada del seu nòvio i vol tenir el fill. El Pepe el que més desitja és triomfar amb el seu grup de música trap. A la Carla no li agraden les etiquetes i és per això que no vol definir la seva identitat sexual i de vegades es converteix en el Carlos.
Passa el temps. El banc que ha estat testimoni de tantes vivències resisteix al lloc de sempre. Un fet molt especial els torna a reunir. Els tres amics descobriran que tot i que la vida els ha distanciat en essència no ha canviat res.

NICO&SUNSET 
NICO&SUNSET PRODUCCIONS són Oriol Vila i Raquel Salvador, dos actors de Barcelona que l’any 2010 decideixen donar junts el pas cap a la creació i es donen a conèixer amb Nico&Sunset,una websèrie rodada íntegrament amb un telèfon mòbil. Després de dedicar‐se a fer concerts com els personatges de la websèrie presenten Benjamin (2015) al Microteatro Barcelona. L’experiència és tan gratificant que repeteixen aviat amb Purpurina (2016) convertint‐se de moment, en el títol més taquiller d ́aquesta sala. També participen com a autors i directors en el projecte teatral QUOD[ser] liderat per Betsy Túrnez amb la seva peça Let’s twist again (Villa MayFair, 2016) i també estrenen el seu divertiment Una historia muy negra al Palo Alto Market (2016).

Al 2016 participen a les jornades del Singlot Festival aconseguint que el seu projecte PARADISEfos el més votat pels professionals assistents. PARADISE es va estrenar el 2016 al Teatre Poliorama amb un gran èxit de públic i un 95% d’ocupació i va tornar a fer temporada el 2017. L’espectacle ha girat per 25 poblacions de Catalunya i actualment encara segueix obert a contractació i ja l’han vist prop de 20.000 espectadors. Juntament amb VÀNIA PRODUCCIONS es treballa en una gira per Colòmbia, Argentina, Mèxic i Xile per l’any 2019.

Actualment NICO&SUNSET PRODUCCIONS treballa en la producció de la seva comèdia Be my baby i també en Oh, mami! una altre comèdia que produeix ANEXA i que s’estrenarà al Teatre Borràs el març del 2019.