Ara Malikian actuarà el dissabte, 5 d´octubre al Palau Sant Jordi

Capturadepantalla2018-12-27alas16.04.54.160639

Ara Malikian actuarà el dissabte, 5 d´octubre al Palau Sant Jordi en format amfiteatre amb el seu nou espectacle Royal Garage World Tour

Entrades ja a la venda a theproject.es

El violinista espanyol d’origen libanès i armeni Ara Malikian tanca 2018 amb una de les gires amb més èxit dels últims anys, «The Incredible World Tour of Violin».

La gira, que va començar amb dos concerts de presentació en espais emblemàtics com el Teatre Real de Madrid i el Palau de la Música de Barcelona, fins a novembre de 2017 ja havia arribat a un balanç espectacular amb 267.000 entrades venudes per tot el món en 172 concerts, dels quals 156 van exhaurir les entrades.

Malikian, porta gairebé dues dècades residint a Espanya, ha treballat durant vuit anys al Teatro Real, ha gravat més de 40 discos, ha creat la seva pròpia orquestra i ha participat en la producció d’infinitat d’espectacles mediàtics, molts d’ells encaminats a apropar la música clàssica i popular a tots els públics ia assimilar la música d’altres cultures dins d’un llenguatge molt personal, virtuós i expressiu.

Aquest 2019 presenta Royal Garage World Tour, dedicat a l’essència de la música, forjada per anys de viatges al voltant del món descobrint els millors i més característics sons.

Riure, compartir i gaudir de la cultura musical de cada país des del més profund dels seus garatges.

aramalikian

********************************************************************

Ara Malikian actuará el sábado, 5 de octubre en el Palau Sant Jordi en formato anfiteatro con su nuevo espectáculo Royal Garage World Tour

Entradas ya a la venta en theproject.es

El violinista español de origen libanés y armenio Ara Malikian cierra 2018 con una de las giras más exitosas de los últimos años, “The Incredible World Tour of Violin”.

La gira, que comenzó con dos conciertos de presentación en espacios emblemáticos como el Teatro Real de Madrid y el Palau de la Música de Barcelona, hasta noviembre de 2017 ya había alcanzado un balance espectacular con 267.000 entradas vendidas por todo el mundo en 172 conciertos, de los cuales 156 agotaron las entradas.

Malikian, lleva casi dos décadas residiendo en España, ha trabajado durante ocho años en el Teatro Real, ha grabado más de 40 discos, ha creado su propia orquesta y ha participado en la producción de infinidad de espectáculos mediáticos, muchos de ellos encaminados a acercar la música clásica y popular a todos los públicos y a asimilar la música de otras culturas dentro de un lenguaje muy personal, virtuoso y expresivo.

En 2019 presenta Royal Garage World Tour, dedicado a la esencia de la música, forjada por años de viajes alrededor del mundo descubriendo los mejores y más caracteristicos sonidos.

Reir, compartir y disfrutar de la cultura músical de cada pais desde lo más profundo de sus garajes.

aramalikian