Arriba el Barcelona AWAKENS, la primera cita de «LUDOSPORT» de combats amb sabres de llum (21 i 22 d´abril)

 

Arriba el Barcelona AWAKENS, la primera cita de «LUDOSPORT» de combats amb sabres de llum

 

Ludosport és una pràctica esportiva amb presència en més de 9 països que desencadena l’admiració al més pur estil Star Wars

 

Ludosport

Barcelona acollirà el  cap de setmana  21 i 22 d’abril l’esdeveniment Barcelona AWAKENS després de triomfar en més de 9 països i on es donaran cita els millors astres de «LUDOSPORT», l’esport de combat ambsabres de llum al més pur estil Star Wars que està triomfant a Europa. L’esdeveniment ofereix la possibilitat a qualsevol que estigui interessat d’empunyar un sabre de llum i realitzar diversos tallers amb els mestres fundadors, on els participants podran convertir-se en autèntics Jedis o Siths.

 

ESDEVENIMENT BARCELONA AWAKENS

SABADO 21 DE ABRIL DE 2018 – DE 09.30H A 13.00H Y DE 17.30H a 21.00h

DOMINGO 22 DE ABRIL DE 2018 – DE 09.30 A 13.00H

BALL CENTRE – Carrer de sants 88 – 08014 Barcelon

 

 

Ludosport és un esport que va néixer fa 9 anys a Itàlia de la fascinació dels seus fundadors amb la saga galàctica Star Wars, que ara torna als cinemes amb la nova entrega de «Han Solo». La seva pràctica deslliga les emocions dels participants, permetent enfortir valors com la companyonia, disciplina i competitivitat, alhora que permet divertir-se, socialitzar i descarregar adrenalina. Destaca l’impressionant posada en escena del sabre de llum, que balla al so al so dels combatents omplint el lloc de llum i color.

 

Aquest esport s’ha anat expandint al llarg dels anys, practicant-se en països com els Estats Units, França o el Regne Unit. Actualment s’està preparant l’obertura de l’acadèmia de Ludosport Barcelona de la mà de Carlos Jiménez, un jove emprenedor barceloní i formador d’aquest nou esport que farà les delícies de persones de totes les edats.

 

LUDOSPORT és un veritable espectacle lluminós, un art, un esport, i tot això en un entorn d’allò més saludable.

 

Més sobre LudoSport:

LudoSport és un esport competitiu basat en combats amb sabres de llum a partir d’una tècnica nova i completament funcional. És el resultat de l’entusiasme i esforç dels tres Mestres Fundadors (Simone Spreafico, Gianluca Longo i Fabio Monticelli) que amb la seva passió per l’univers de Star Wars i experiència en diverses disciplines de combat i arts marcials, han fet de Ludosport una realitat.

L’esport es basa en set estils totalment compatibles entre si, utilitzant com a referència i inspiració les pel·lícules i la literatura de l’univers Star Wars juntament amb alguns elements de diferents esports de combat.

Més info  :  http://spain.ludosport.net/