Arriba la Festa Major dels Indians! Del 17 al 25 de setembre

 

Arriba la Festa Major dels Indians!

   festa-major-indians-sant-andreu-2016-190x107

 

 

 

Del 17 al 25 de setembre arriba la Festa Major dels Indians amb un munt d’activitats, tallers, concerts, concursos i molt més!

Del 17 al 25 de setembre arriba la Festa Major dels Indians amb un munt d’activitats, tallers, concerts, concursos i molt més!

El dissabte 17 de setembre arrenca la festa amb la traca matinal. No et pots perdre l’exposició de cotxes dels mossos d’esquadra, la XVI botifarrada popular, el vermut musical, la I triangular de futbol sala, el correfoc, el concert de guitarra clàssica  o el concert de ball per la nit.

El diumenge 18 de setembre tampoc es queda curt! Pedaleja a la XXII Bicicletada amb gimcana, vés a la cercavila de gegants i majorettes i dóna la benvinguda a la festa amb el Pregó de la Festa Major a càrrer de Ricard Fernández Valentí, historiador de la ciutat de Barcelona i veí de barri. Les danses tradicionals catalanes ompliran la tarda seguit d’un concert de música i un concurs de truites i pastissos.

Durant la setmana fes lloc a l’agenda per la xocolatada infantil, el campionat de dòmino i guinyot, el taller de castellers per petits i grans, el teatre al carrer, el campionat de futbolí per parelles i molt més!

La Festa Major acabarà amb un cap de setmana plè d’activitats: Campionat de petanca, l’inflable per a infants i joves, la XV Guerra de confeti, la IV Cursa popular dels Indians, l’exhibició i taller de bollywood, l’arrossada popular, havaneres i espectacle pirotècnic i més activitats inoblidables.

Mira el programa complet de la Festa Major dels Indians i gaudeix de la festa!