La gimcana de la literatura Divendres 16 de setembre, a les 18 h, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

 

La gimcana de la literatura

  Gran-slam-570x321

 

 

 

 

Divendres 16 de setembre, a les 18 h, a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm.

10 escriptors, tres rounds, nou reptes creatius i un gran jurat. Divendres 16 de setembre, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm acull el Gram Slam d’escriptura, una competició d’escriptura en viu en la qual els concursants han de superar proves literàries davant els ulls del públic.

El Gran Slam és la final de la primera temporada de l’Slam d’Escriptura, del que van sortir 8 finalistes als que es van sumar dos més en una repesca amb un format innovador: el Casino Literari. La final serà tot un espectacle literari amb música en directe, teatre, poesia i pintura. Els escriptors hauran d’enfrontar-se a nombroses proves fins a quedar només tres que lluitaran pel premi final: el Querty d’Or. Els seus textos es projectaran en una pantalla a mesura que els vagin escrivint, compartint de manera màgica amb el públic el procés d’escriptura i lectura.

El jurat està format per professionals del món literari de casa nostra: l’autor teatral Sergi Belbel, les escriptores Care Santos i Rocío Carmona, l’agent literària Berta Bruna i l’editora Anna Soldevila.