BCN FILM FEST // 21-28.04.17

 

BCN FILM FEST // 21-28.04.17

I FESTIVAL INTERNACIONAL DE CINEMA DE BARCELONA-SANT JORDI

 bcnfilm_1_335_377

 

BCN Film Fest: pel·lícules i llibres als Verdi

Comença un nou festival de cine a Barcelona que aprofita la proximitat amb Sant Jordi per connectar la literatura amb els films en competició

Com que és la primera edició, ens pot fer la impressió inicial que el BCN Film Fest és un festival de cinema petit, que encara ha de créixer. És cert: és un festival que de moment se celebrarà als cinemes Verdi, que tindrà com a marc principal el barri de Gràcia i que de moment té només vuit pel·lícules anunciades i en competició. Però també és un festival amb les seves primícies. El film inaugural, el 21 d’abril, serà Norman, el hombre que lo conseguía todo, la nova pel·lícula protagonitzada per l’actor Richard Gere. I Richard Gere serà aquests dies a Barcelona, donant suport al festival, juntament amb el director, Joseph Cedar.

La resta de la programació es perllongarà fins al 28 d’abril, en total vuit dies de projeccions que ens aproparan a un tipus de cinema molt narratiu, molt literari, basat en històries poderoses, i que aprofita que comença durant les celebracions de Sant Jordi per fer aquesta connexió entre llibres i cinema. També hi podrem veure pel·lícules com Los amantes de MontparnasseNagasaki. Recuerdos de mi hijoUn italiano en Noruega50 primaveras o un documental sobre el director francès Bertrand Tavernier.