Brunch Electronik Barcelona : Un diumenge de música, gastronomia i cultura (16 de març, 20 d’abril i 18 de maig)

cover-web-catala-new

16 de març, 20 d’abril i 18 de maig.
Diumenges, d’11 a 20 h.
Preu: 9 € abans de les 15 h; 12 € a partir de les 15 h; menors de 12 anys, gratuït.

+ info:
http://brunchelectronik.com/

CCCB
c/ Montalegre, 3-5
Ciutat Vella

El Brunch, aquest àpat d’origen anglosaxó a cavall de l’esmorzar i del dinar, fa temps que s’està convertint en una característica gastronòmica dels diumenges a la ciutat. Si li afegiu música i activitats per a tota la família, la suma resulta en una jornada completa dedicada al relax, el gaudi i la festa en tots els seus sentits!

El CCCB, celebrant els seus 20 anys d’activitat, enceta ara un nou cicle d’àpats culturals de diumenges: el Brunch Electronik Barcelona, que es farà tres dies, de març a abril, d’11 del matí a 20 h de la tarda.

Durant la jornada podreu fer diverses activitats destinades als menuts i menudes del recinte: des de salts en llics elàstics i jocs de gran format, a aprendre a cuinar cupcakes o fruita creativa, assistir a una sessió de baby bongo o de ioga per a canalla o veure curts d’El Meu Primer Festival. I els més grandets podeu aprendre a anar amb skate i veure’n una exhibició, visionar documentals musicals de l’In-Edit festival o cultivar el vostre propi hort urbà.

El brunch, si voleu, us el serveixen allà mateix a un preu de 10,50 € a base d’un plat dolç i un plat salat, tot d’origen orgànic.

I a partir de les 15 h, la música esclata al brunch. Electrònica, és clar, com indica el nom de l’esdeveniment. Podreu sentir els DJ Hessle Audio, Perason Sound, Pangaea, Matias Aguayo, Acid Arab, Ben Ufo, Pau Roca, Crazy P Soundsystem o Tiger&Woods, entre d’altres.

Un diumenge ben complet per agafar forces per l’endemà!