ActividadesActualidadExposiciones

Navia imparteix la primera sessió magistral d'»Objectiu > BCN 2014″ (20 de març)

objectiubcn-196x221
Museu del Disseny de Barcelona

Pl. de les Glòries Catalanes, 37-38

Dijous 20 de març

Hora: 19.30

Preu
Accés lliure, fins a completar aforament

El fotògraf madrileny dóna inici al cicle de conferències obertes al públic del projecte Objectiu BCN, el 20 de març a l’auditori del Museu del Disseny

El projecte Objectiu BCN comença un cicle de sessions magistrals obertes al públic. Es tracta de tres conferències impartides per fotògrafs de reconegut prestigi i que permetran descobrir alguns secrets del seu ofici.

La sessió inaugural serà impartida per José Manuel Navía. El fotògraf madrileny, membre de l’agència Vu des de l’any 1992, publica regularment en els principals mitjans espanyols i estrangers. A més de la tasca més periodística, Navía també ha cultivat una vessant més personal, que ha quedat copsada en diferents llibres i exposicions. El recentment publicat Nóstos (Edicions Anòmales, Barcelona, 2013) segueix aquesta línia, que es va iniciar l’any 2001 amb Pisadas sonámbulas: lusofonías (La Fábrica), un llibre que va veure una segona edició l’any 2008. Actualment, Navía treballa en dos projectes en curs, titulats Marruecos, fragmentos de lo cotidiano i La creciente (sobre l’Amèrica Llatina).

A més de Navía, també participaran en aquest cicle de conferències Cristina García Rodero (en dues parts, el 29 i 30/05) i David Airob i Joan Guerrero (el 19/06).

Les conferències es duran a terme al Museu del Disseny de Barcelona