CICLE DE CONCERTS DE L’ORQUESTRA CAMERA MUSICA AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA Concert inaugural: dissabte 5 d’abril

CICLE DE CONCERTS DE L’ORQUESTRA CAMERA MUSICAE AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA Concert inaugural: dissabte 5 d’abril, 21.00

half

El proper dissabte 5 d’abril tindrà lloc el primer concert del cicle que per segon any consecutiu l’orquestra de la demarcació de Tarragona Camera Musicae desenvolupa al Petit Palau amb l’objectiu de donar a conèixer al públic de Barcelona una selecció dels programes que durant la temporada interpreta principalment a la zona de Tarragona i el Vendrell, aquesta última, població on s’ubica la seu de la formació musical.

El tret de sortida d’aquest segon cicle tindrà lloc el proper dissabte, 5 d’abril, a les 21.00 h, al Petit Palau, i comptarà amb la invitació a la soprano Núria Rial, la qual cantarà les Sis cançons per a soprano i orquestra d’Eduard Toldrà (1885 – 1962) i les Quatre cançons en llengua catalana de Joaquín Rodrigo (1901 – 1999). Completa el programa d’aquest primer concert el Souvenir de Florence, op. 70 de Piotr Ilitx Txaikovski, que dirigirà el titular de la formació Camera Musicae, Tomàs Grau.

Fins el proper mes de juliol, l’Orquestra Camera Musicae presentarà tres programes més en col·laboració amb la violinista Helena Satué, el director d’orquestra Jordi Mora, el clavecinista Daniel Espasa i el Cor de Noies de l’Orfeó Català (aquest últim concert, de caràcter extraordinari, tindrà lloc a la Sala de Concerts).
.