Curioses històries de Barcelona, Izquierdo, David

Curioses històries de Barcelona

Barcelona ha viscut vint segles d?història. Durant dos mil anys, els racons de la ciutat s?han omplert de llegendes i misteris que us convidem a descobrir.

 

 

9788415372950

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Exsisteixen una infinitat d’històries i misteris al voltant de la nostra ciutat. Algunes les ha volgut recollir en 33 petites històries el periodista i escriptor David Izquierdo. ‘Curioses històries de Barcelona’ revela part del malefici del Gran Teatre del Liceu, del Casino de l’Arrabassada o de fantasmes tan antics i peculiars com el de la Terra Negra.

El llibre neix de la col·laboració del periodista amb un programa de ràdio en el qual ha anat oferint la visió més misteriosa de la ciutat. Cada guió del programa ha estat després refet per a la seva versió impresa. ‘Curioses històries de Barcelona’ està dividit en tres grans eixos temàtics.

La història més negra de Barcelona en què no poden faltar el nom diabòlic del Tibidabo, les execucions públiques de la quinta forca, la Vampira del Raval o bé el fantasma de la Terra Negra. Un segon eix el componen les anècdotes més històriques, com la formació del litoral barceloní, l’illa de Maians o la suposada catalanitat de Cristòfol Colom. El darrer eix temàtic està format per les anècdotes al voltant de la història més quotidiana, com la gran nevada de 1962, el Taj Mahal de Barcelona o l’arrel de l’expressió Can Fanga. 236 pàgines per descobrir la ciutat més enigmàtica

Autor
Izquierdo, David
ISBN
139788415372950ISBN108415372957
Tipo
LIBRO
Páginas2
43
Año de Edición
2014

Idioma

catalán
Encuadernación
Rústica con solapas
ditorial: EDICIONES LLIBRERIA UNIVERSITÀRIA

.