Dansa d’agost estrena 8 de març al teatre de la Biblioteca de Catalunya

Dansa d’agost | Entrades ja a la venda!

 

 

 

 

aquí

 

 

 

 

 

 

La dansa es va animant i tot i que l’agost queda lluny, ja us hi podeu sumar. Les entrades per venir a veure «Dansa d’agost» ja són a la venda. I si les compreu abans del dia de l’estrena (el proper 8 de març) les trobareu a un preu especial de 18€ (per les 3 primeres setmanes de funcions). NOMÉS AQUÍ! https://www.4tickets.es/LaPerla29/public/janto/main.php?Nivel=Evento&idEvento=PERLA20

Text: Brian Friel
Director: Ferran Utzet
Amb: Màrcia Cisteró, Mónica López, Marta Marco, Òscar Muñoz, Nora Navas, Carlota Olcina, Albert Triola i Ramon Vila
A partir del 8 de març al teatre de la Biblioteca de Catalunya

Dansa d’agost descriu amb tendresa i nostàlgia però també amb cruesa la vida de cinc germanes solteres d’entre trenta i quaranta anys que viuen juntes al petit poble de Ballybeg, a la Irlanda rural de l’any 1936. Records, memòries d’un mes d’agost que va veure com el precari equilibri de la llar de les germanes Mundy s’esfondrava.

L’any 1993, Pere Planella va dirigir el text de Friel al Teatre LLiure amb un repartiment excepcional: Emma Vilarasau, Ester Formosa, Ramon Madaula, Lluís Torner, Anna Lizaran i Pep Montanyés. Des d’aleshores les germanes Mundy han seguit formant part de l’imaginari teatral de la ciutat.

Ja has participat al nostre concurs d’Instagram?

Puja una foto que t’inspiri o et faci pensar en «Dansa d’agost» i etiqueta-la amb #concurslaperla29 #Dansadagost. Pots guanyar 2 invitacions per al dia de l’estrena!

+info a: 93 217 17 70 (Irene) / info@laperla29.cat

www.laperla29.cat