DIMARTS MÀGIC / Bruno Copin, Sala Joan Brossa ( 11 de març)

Bruno_Copin_HD_2_293

DIMARTS MÀGIC / Bruno Copin

Un dimarts al mes, un dels millors il·lusionistes del món passa per La Seca en funció única

Sala

Joan Brossa

Dates

11 de març de 2014

Sinopsi

Un dimarts cada mes, La Seca Espai Brossa presenta en sessió única il·lusionistes de nivell internacional. És, sens dubte, una oportunitat per gaudir dels noms indiscutibles de la màgia d’arreu del món, i aquest és el torn de Bruno Copin, mestre mundial de les animacions màgiques.

Bruno Copin (França)

Bruno Copin serà l’encarregat d’aquest Dimarts Màgic del mes de març. De fet, el mag francès actuarà al país per primera vegada. Copin és, sense cap dubte, el mestre mundial indiscutible de les animacions màgiques i molts el consideren com un titellaire màgic. Amb ell tindrem l’oportunitat de conèixer els secrets d’aquesta eina, l’animació, a la qual ha dedicat més de trenta anys de la seva vida. Podrem veure com les cartes i els objectes cobren vida a un pam de nas de l’espectador o encara millor, a les seves pròpies mans, amb el sentiment d’haver presenciat alguna mena de miracle de la màgia. Els seus espectacles inclouen moments autènticament màgics, sempre amb grans tocs d’originalitat i inusualitat.

Destaca, per exemple, l’Efecte Papallona, en el qual Bruno Copin parla sobre com el vol d’una papallona pot provocar un huracà a l’altre costat del món. En aquest número, el gir d’una carta a les seves mans fa girar també la de les mans de l’espectador. Aquest és l’estil de Copin, una història poètica i elegant que culmina en un moment tan impossible com memorable.

Es tracta, doncs, de tot un veterà expert en la matèria que vindrà a desgranar tots els secrets acumulats al llarg de tota una vida de feina dedicada a aquest camp, el de les animacions màgiques.

Horaris i preus

Dimarts 11 de març a les 20.30 h.

Preu 12 €