El cicle Nits de Blues es consolida com a proposta cultural d’estiu al Poble Espanyol (del 2 de juliol al 29 d´agost)

NITS D’ESTIU AL POBLE ESPANYOL

El cicle Nits de Blues es consolida com a proposta cultural d’estiu al Poble Espanyol

Nits de Blues 2015

•L’emblemàtic recinte de Montjuïc acull per segon any consecutiu aquest cicle de concerts de blues a càrrec de bandes consolidades del gènere de casa nostra: Big Mama&Sister Marion, Amadeu Casas Quartet i A Contra Blues, entre d’altres

•El cicle forma part de la programació cultural de les nits d’estiu al Poble Espanyol, que inclou també les projeccions de curtmetratges de Mecal Air, els concerts a la Plaça Major i enguany també un festival d’humor que tindrà lloc els dimecres del mes d’agost

Per segon any consecutiu, el Poble Espanyol es converteix durant les nits d’estiu en l’escenari de Nits de Blues, un cicle integrat per un total de deu concerts a l’aire lliure a càrrec dels representants més consolidats del blues de casa nostra. Els dijous de juliol i els dissabtes d’agost a les 21 hores, el públic podrà gaudir d’aquestes actuacions amb aforament reduït i en un entorn natural i tranquil.

El cicle Nits de Blues, organitzat pel Poble Espanyol, l’Escola de Blues de Barcelona, Capibola Blues i el Festival de Blues de Barcelona, començarà aquest dijous 2 de juliol amb un programa doble: Honky Two i MA Lonesome & Alan Bike (concerts inclosos dins la programació del Festival de Blues de Barcelona). El dijous 9 de juliol serà el torn de Mancuso, que anirà seguit de Amadeu Casas Quartet (16 de juliol), The Blues Prisoners (23 de juliol) i Johnny Big Stone & The Blues Workers (30 de juliol).

A l’agost la programació estarà integrada per les actuacions de Blas Picón & The Junk Express (dissabte 1 d’agost), Big Mama & Sister Marion (8 d’agost), A Contra Blues (15 d’agost), Lone Rhino (22 d’agost), i clouran el cicle Chino & The Big Bet el dissabte 29 d’agost.

Una programació cultural d’estiu creixent

Nits de Blues és una de les activitats culturals que el recinte de Montjuïc proposa per les nits d’estiu, juntament amb les projeccions de Mecal Air (Festival Internacional de Curtmetratges de Barcelona) i als concerts a la Plaça Major, que tenen ja una llarga trajectòria al Poble Espanyol.

A l’agost, a aquesta programació s’hi afegirà un cicle de quatre espectacles d’humor a càrrec d’alguns dels humoristes més populars del moment.

D’aquesta manera, el Poble Espanyol amplia la seva oferta cultural per les nits d’estiu amb l’objectiu de consolidar-se com a centre d’oci pel públic barceloní i estranger.

INFORMACIÓ PRÀCTICA:

Nits de Blues al Poble Espanyol

Del 2 de juliol al 29 d’agost de 2015

Inici concerts: 21 hores

Preus: 6,5€ / 5,5€ anticipada a través del web del Poble Espanyol / Gratuït per a socis del Poble Espanyol

Servei de bar i restauració durant els concerts. Aforament limitat. En cas de pluja els concerts es faran a la Casa del Blues, dins el recinte del Poble Espanyol.

Més informació i venda d’entrades amb descompte a www.poble-espanyol.com