EL FESTIVAL ARTS D’ESTIU PRESENTA SU 11 EDICIÓN CON UN CARTEL  DE LUJO PARA DISFRUTAR AL LADO DEL MAR 2 y 21 de agosto

EL FESTIVAL ARTS D’ESTIU PRESENTA LA SEVA 11 EDICIÓ AMB UN CARTELL DE LUXE PER GAUDIR AL COSTAT DEL MAR

Manolo García, Loquillo, M Clan, Fangoria o India Martínez entre d’altres s’afegeixen als artistes ja confirmats.

Entradas demà divendres a la venda a les 12:00H. artsdestiu

L’ARTS d’Estiu presenta nou cartell després d’anys d’una gran oferta musical que l’han posicionat com a “festival de referència” a la Costa de Barcelona. En només deu edicions, el festival s’ha convertit  en una cita imprescindible per les nits d’estiu a la comarca, continuant fidel a la filosofia que el va fer néixer.  Artistes de repercussió internacional es combinen amb els millors talents nacionals del rock, el flamenc, el pop, l’humor o la màgia celebrant la cultura per a tots els públics.

MANOLO GARCÍA (06/08) és una de les incorporacions més esperades a la programació que s’emmarca entre els propers 2 i 21 d’agost. També destaquen el dobles concerts de LOQUILLO i M CLAN (09/08) i de FANGORIA i
NANCY RUBIAS (19/08). La resta de nous artistes confirmats que formen el cartell d’aquesta onzena edició són ANTONIO JOSÉ (10/08),  GOD SAVE THE QUEEN (13/08) – ja uns clàssics del festival-, INDIA MARTÍNEZ(14/08), JOAN DAUSÀ (15/08), NIÑA PASTORI (18/08) i l’humorista DAVID GUAPO (17/08) amb el seu espectacle “QueNoNosFrunjanLaFiesta1”.

La programació constarà d’un total de 20 shows, tres dels quals portaran el segell FAMILYARTS, cicle d’espectacles infantils i familiars que es recupera aquest 2022. Retrobem així amics entranyables del festival com la màgia de EL MAG LARI (07/08) o els exitosos EL POT PETIT (11/08). Per a celebrar el final de l’edició, s’ha programat una Festa HOLI (20/08) d’accés gratuït per a tothom.

Entre els artistes que ja s’havien confirmat, hi ha PABLO ALBORÁN (08/08) i JOAN MANUEL SERRAT (12/08), ambdós amb totes les localitats exhaurides a dia d’avui. També actuaran a l’ARTS d’Estiu 2022 AL MCKAY’s EARTH, WIND & FIRE EXPERIENCE (03/08) -una de les bandes imprescindibles de la música disco-, HOMBRES G (04/08), MAYUMANÁ (05/08) i LA OREJA DE VAN GOGH (16/08).

El nou format de festival que es va posar en marxa el 2019, ha permès a l’esdeveniment anar més enllà dels propis concerts a l’auditori. El VILLAGE ARTS d’ESTIU, la guingueta de platja més gran del Maresme, és un reclam paral·lel als propis concerts. El village, amb programació musical pròpia que es presentarà properament, estarà obert al públic general (vagi o no a veure l’espectacle) i proporcionarà una oferta d’oci i restauració des de les set de la tarda a les dues de la matinada: música  en directe, dj´s, expositors i botigues efímeres, food trucks i activitats diverses al costat del mar.L’oferta  gastronòmica i d’oci a l’entorn del festival permet oferir una experiència global tant pel públic assistent als concerts com per a visitants sense entrada.

************************************************************************
EL FESTIVAL ARTS D’ESTIU PRESENTA SU 11 EDICIÓN CON UN CARTEL  DE LUJO PARA DISFRUTAR AL LADO DEL MAR

Manolo García, Loquillo, M Clan, Fangoria o India Martínez, entre otros, se añaden a los artistas ya confirmados

Entradas a la venta mañana viernes a las 12:00h. enartsdestiu

L’ARTS d’Estiu presenta nuevo cartel después de años de una gran oferta musical que le han posicionado como “festival de referencia” en la Costa de Barcelona. En sólo diez ediciones, el festival se ha convertido en una cita imprescindible para las noches de verano en la comarca, continuando fiel a la filosofía que le hizo nacer. Artistas de repercusión internacional se combinan con los mejores talentos nacionales del rock, flamenco, pop, humor o magia celebrando la cultura para todos los públicos.

MANOLO GARCÍA (06/08) es una de las incorporaciones más esperadas en la programación que se enmarca entre los próximos 2 y 21 de agosto. También destacan los dobles conciertos deLOQUILLO y M CLAN (09/08) y de FANGORIA y NANCY RUBIAS (19/08). El resto de nuevos artistas confirmados que forman el cartel de esta undécima edición son ANTONIO JOSÉ (10/08), GOD SAVE THE QUEEN (13/08) – ya unos clásicos del festival-, INDIA MARTÍNEZ (14/08), JOAN DAUSÀ (15/08), NIÑA PASTORI (18/08) y el humorista DAVID GUAPO (17/08) con su espectáculo “QueNoNosFrunjanLaFiesta1″

La programación constará de un total de 20 shows, tres de los cuales llevarán el sello FAMILYARTS, ciclo de espectáculos infantiles y familiares que se recupera este 2022. Reencontramos así a amigos entrañables del festival como la magia de EL MAG LARI (07/08) o los exitosos EL POT PETIT (11/08). Para celebrar el final de la edición, se ha programado una Fiesta HOLI (20/08) de acceso gratuito para todos.

Entre los artistas que ya se habían confirmado, se encuentran PABLO ALBORÁN (08/08) y JOAN MANUEL SERRAT (12/08), ambos con todas las localidades agotadas a día de hoy.También actuarán en el ARTS de Verano 2022 AL MCKAY’s EARTH, WIND & FIRE EXPERIENCE (03/08) -una de las bandas imprescindibles de la música disco-, HOMBRES G (04/08), MAYUMANÁ (05/08) y LA OREJA DE VAN GOGH (16/08).

El nuevo formato de festival que se puso en marcha en 2019, ha permitido al evento ir más allá de los propios conciertos en el auditorio. El VILLAGE ARTS d’ESTIU, el chiringuito de playa más grande del Maresme, es un reclamo paralelo a los propios conciertos. El village, con programación musical propia que se presentará próximamente, estará abierto al público general (vaya o no a ver el espectáculo) y proporcionará una oferta de ocio y restauración desde las siete de la tarde a las dos de la madrugada: música en directo, dj´s, expositores y tiendas efímeras, food trucks y actividades diversas junto al mar. La oferta gastronómica y de ocio en torno al festival permite ofrecer una experiencia global tanto para el público asistente a los conciertos como para visitantes sin entrada.