El Maldà enDansa (del 30 de maig a l´11 de jun)

 

DANSA-programacio_-horitzontal-1

 

 

 

 

 

El Maldà enDansa d’enguany, que gira entorn l’EXPERIÈNCIA DE LA DANSA, segueix posant l’accent en la dansa contemporània però oferint diversitat en les propostes amb estils diferents com la dansa teatre, dansa urbana, dansa conceptual o teatre físic. El primer cap de setmana podrem veure el solo deNadine Gerspacher, el trio coreografiat per la jove Adriana Mascort  que estrenarà peça i, vinguts des d’Itàlia, la Compagnie MF. El segon cap de setmana tindrem a Julien Rossin i Arias Fernández (Yugen), a Rosa Mª Masià del Colectivo Las Twins, i l’estrena de la companyia Irene García-La Quebrá. A més a més, fora de les portes del Maldà, el dia 10 de juny podrem gaudir de la potència i la delicadesa dels moviments acrobàtics d’Hector Plaza i Agnès Sales. Un cartell de peces curtes que es caracteritzen per ser #Dansadeprop.

En relació a les activitats paral·leles, el festival començarà el dia 30 de maig reflexionant i experimentant sobre els processos de creació a través de la proposta d’EMPIRIC: Protocol#4, funció única fruit de tot un dia d’experimentació amb diverses disciplines i artistes i que conclourà amb unapostfunció conduïda per la periodista Clàudia Brufau, de Travessia Recomana.

La fotografia de Marga Parés també ens obrirà una finestra als processos de creació i d’assaig que ella ha seguit amb la seva càmera, inaugurarà l’exposició CRU PROJECT al festival. El públic (hi estan especialment convidades les famílies amb nens) podrà venir a passar per l’experiència de ballar amb el divertidíssim taller per a famílies que ens oferirà Irene García. Els dos diumenges oferirem postfuncions dels programes.

El Maldà enDansa continua apostant per propostes diferents que connectin amb l’espai singular d’El Maldà i concentra esforços en apropar al festival tant a públic expert en dansa com a aquell més habituat al teatre.

PROGRAMA 1 · Nadine Gerspacher · Compagnie MF · Adriana Mascort

PROGRAMA 2 · Yugen (Julien & Arias) · Rosa Mª Masiá – Colectivo Las Twins · Irene García – La Quebrá

  

Amb la col·laboració de:

looky_logo-1