El Mississipi Gospel Choir, al Palau de la Música (4 de gener)

imagenes4077a

Un còctel de lluminositat i espiritualitat pel dia 4 de gener

El Mississippi Gospel Choir està format per una vintena d’artistes amb un sol propòsit: aconseguir plasmar la història del gospel en un xou que planteja un recorregut únic per les arrels d’aquesta música. Tot plegat servint-se de cançons ben cèlebres que busquen transmetre un missatge de pau i solidaritat global.

El que es podrà gaudir el dia 4 al Palau de la Música és un espectacle que ja és un clàssic de les dates nadalenques: l’espectacle Hallelujah! inclou des de cançons espirituals del segle XIX, amb profundes arrels religioses, a tonades de protesta i marxes en defensa dels drets civils del segle XX Aquestes grans veus de la música negra tornen per setena vegada a casa nostra amb una renovada proposta per a fer vibrar de nou al públic amb l’habitual còctel de lluminositat i espiritualitat.

El Mississippi Gospel està dirigit pel pastor Jeffrey Allen Murdock Jr., que ha encapçalat nombrosos grups corals, entre els que també destaquen The Voices of the Triumph o The Cast Wide Martin Luther King, Jr. A més de la seva activitat com a director del cor, Jeffrey Murdock ha desenvolupat una important carrera com a cantant, participant en multitud de musicals i òperes.

04/01/2014

Lloc:

Palau de la Música Catalana

C Palau de la Música, 2

dissabte a les 22:30 h
Entrada general de: 24.48 a 52.3 e

Hallelujah! Proposa un recorregut intens per les cançons espirituals del segle XIX, de profundes arrels religioses fins a un homenatge a les cançons protesta i marxes per la llibertat, on no falten temes tan coneguts com Oh Happy Day! Un creixent remolí de paraules i música que arrossega al públic a unir-se a un espectacle que s´ha convertit en un clàssic de Nadal.

Les grans veus de la música negra tornen per setena vegada al nostre país amb una renovada proposta per fer vibrar de nou al públic amb una barreja de vitalitat i espiritualitat engalanada amb ritmes de funk i blues.

Mississippi Gospel Choir està format per 20 artistes que aconsegueixen plasmar la història del Gospel en un recorregut únic per les arrels d´aquesta música. Amb cèlebres cançons transmeten un missatge de pau i solidaritat més enllà de les fronteres, creen autèntics himnes que contagien d´entusiasme al públic.

JEFFREY MURDOCK, director

Ha realitzat nombroses gires per Estats Units i per l´estranger. Actualment desenvolupa una important tasca amb el grup Minister Jeffrey Murdock and Triumph, en el què es reuneixen veus de diverses nacionalitats amb l´objectiu de fer arribar l´evangeli a tot el món.