El proper 26 de setembre a les 18.30 h 250 Mercès i els seus acompanyants seran a L’Auditori per assistir a l’ assaig general del concert inaugural de la nova temporada, que s’obrirà en exclusiva per a totes elles, i fer una visita guiada per l’edifici i un brindis cortesia d’ Estrella Damm.

250 Mercès celebren el seu sant a L’Auditori de la mà de l’OBC i el mestre Kazushi Ono 
L’actriu Mercè Pons i l’escriptora Maria Mercè Roca seran les padrines de l’esdeveniment

Amb aquesta acció l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya prepara la inauguració de temporada, que serà el dia 27 de setembre

El proper 26 de setembre a les 18.30 h 250 Mercès i els seus acompanyants seran a L’Auditori per assistir a l’ assaig general del concert inaugural de la nova temporada, que s’obrirà en exclusiva per a totes elles, i fer una  visita guiada per l’edifici i un brindis cortesia d’ Estrella Damm.

Les localitats per assistir a aquest esdeveniment es van posar a disponibilitat de la ciutadania ahir i es van exhaurir en menys de quatre hores.

L’activitat s’emmarca dintre dels actes que L’Auditori ha elaborat per la festa de La Mercè i servirà de preludi de la inauguració de la temporada 2019-20 de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, que serà el divendres 27 de setembre amb la interpretació d’ Un rèquiem alemany de Johannes Brahms, acompanyats de l’Orfeó Català, i l’obra d’estrena Human Brother, del compositor Ferran Cruixent. Tot plegat dirigit pel director titular de l’OBC, Kazushi Ono.

La Banda Municipal i l’OBC tornen a Nou Barris pels tradicionals concerts de La Mercè 
La Banda Municipal i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya se sumen un any més a la programació de La Mercè amb dos concerts gratuïts a la ciutat de Barcelona que, un any més, se celebraran a la plaça Major de Nou Barris.

El dia 20 la Banda Municipal i el seu director titular, José Rafael Pascual-Vilaplana, oferiran a les 21 h un programa amb músiques de Salvador Brotons, Miguel Asins Arbó, Percy A. Grainger i Joaquim Serra.

El diumenge 22 de setembre a la mateixa hora serà el torn de l’OBC, que de la mà de Kazushi Ono interpretarà grans clàssics de Beethoven, Mozart, Haydn i Mendelssohn, entre altres.