Cine y series

El Serielizados Fest 2016 preestrena en exclusiva el primer capítol de la 2a temporada de la sèrie ‘Fear the Walking Dead’ de la cadena AMC (9 d´abril)

 

 

CAT / CAST

 
 

El Serielizados Fest 2016 preestrena en exclusiva el primer capítol de la 2a temporada de la sèrie ‘Fear the Walking Dead’ de la cadena AMC

Aquest capítol es podrà veure al festival abans que als Estats Units

 20160311102202257_540_360_1_0

Fear the Walking Dead es va convertir en la sèrie més vista a Espanya durant l’estiu passat

 

 
 
El proper dissabte 9 d’abril a les 18.00h tindrà lloc al Claustre de l’Arts Santa Mònica una de les activitats més esperades del Serielizados Fest 2016: el visionat exclusiu del primer capítol de la segona temporada de Fear the Walking Dead, abans de la seva estrena als Estats Units. La cadena AMC cedeix el primer capítol de la segona temporada de la coneguda sèrie. L’acte estarà presentat per Alberto Rey, periodista especialitzat en sèries del diari El Mundo. 

La primera temporada d’aquesta sèrie va aconseguir batre rècords d’audiència en la seva estrena mundial, col·locant la cadena de televisió AMC entre les deu més vistes a mercats audiovisuals clau com Europa, Amèrica Llatina, Àsia, Àfrica i Orient Mitjà. A més, és important destacar que Fear the Walking Dead es va convertir en la sèrie més vista a Espanya durant l’estiu passat. Aquesta nova temporada, que s’estrenarà al canal AMC, simultàniament als Estats Units, la matinada del 10 a l’11 d’abril a les 3.30h y, a primetime, el dilluns 11 d’abril, a les 22.10h, es composa de 15 episodis. 

Fear the Walking Dead és un drama que explora el començament de l’apocalipsi zombi a través dels ulls d’una família desestructurada. Ambientada a Los Angeles, una ciutat on la gent va a escapar del seu passat i a enterrar els seus secrets, la primera temporada mostra com un estrany brot pertorba la poca estabilitat que la consellera escolar Madison Clark (Kim Dickens) i el professor d’anglès Travis Manawa (Cliff Curtis) havien aconseguit construir. La pressió quotidiana de tirar endavant dues famílies, amb fills ressentits, passa a un segon pla quan la societat es comença a descompondre. El final de la primera temporada acaba amb Madison, Travis i la resta de la família al refugi de Strand (Colman Domingo), una finca amb vistes a l’oceà Pacífic. Mentre els disturbis civils segueixen creixent i els zombis prenen el control de Los Angeles, Strand es prepara per escapar amb ‘Abigail’, el seu iot ancorat en alta mar. Produïda pel showrunner Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero i David Alpert, Fear the Walking Dead està protagonitzada per Kim Dickens en el paper de Madison, Cliff Curtis com Travis, Frank Dillane encarnant Nick, Alycia Debnam -Carey com a Alícia, Ruben Blades (Daniel), Mercedes Mason com Ofèlia, Lorenzo James Henrie com Chris i Colman Domingo, Strand.

Aquesta activitat és gratuïta amb inscripció obligatòria (fins a completar l’aforament) en aquest enllaç.

 

 

 

 

 

 

 
La 3a edició del Festival Internacional de Sèries de Barcelona, el Serielizados Fest, se celebrarà els dies 7, 8, 9 i 10 d’abril a Barcelona a l’Arts Santa Mònica i a diversos espais de la ciutat. Enguany, el festival comptarà amb la presència del creador de sèries com The Wire i Show me a heroDavid Simon, que participarà en diverses activitats del Festival.

Les entrades per a la inauguració del festival, que tindrà lloc el proper 7 d’abril, a les 20.00h, al Teatre del CCCB, ja estan a la venda en aquest enllaç. I les entrades per a la masterclass que oferirà David Simon el 7 d’abril a les 11.00h, a la Facultat de Comunicació Blanquerna es poden adquirir en aquest enllaç.

 

La setmana que ve donarem a conèixer tota la programació del festival.

 

 

 

 

 

 

 
 
   

SERIELIZADOS FEST, FESTIVAL INTERNACIONAL DE SÈRIES DE BARCELONA

Arts Santa Mònica, del 7 al 10 d’abril de 2016

MÉS INFORMACIÓ A

www.szsfest.com

VENDA D’ENTRADES

Enllaç directe