Els llums de Sant Pau, la màgia del Nadal arriba a Barcelona


 
Els llums de Sant Pau convertirà l’obra magna 
de Domènech i Montaner en un espectacle únic d’esperit nadalenc

 
Després de triomfar internacionalment, l’innovador projecte 
Christmas Garden aterrarà a Barcelona amb un meravellós passeig familiar

 
 
Barcelona, novembre de 2021
 
«Cada vespre comença un viatge màgic». Amb aquest lema, el Recinte Modernista de Sant Pau serà l’escenari de l’espectacle nadalenc Els llums de Sant Pau, un passeig nocturn especial per una de les joies mundials del modernisme de la ciutat de Barcelona.
 
Del 22 de novembre al 9 de gener, Barcelona acollirà un esdeveniment familiar i nadalenc a l’aire lliure que ha estat aclamat a les principals ciutats europees, com ara Berlín o Londres. Els llums de Sant Pau serà un dels principals atractius d’aquestes festes de Nadal i permetrà a famílies, parelles i amics viure un moment màgic de forma segura.
 
Una experiència sensorial completa
A Barcelona, el Recinte Modernista de Sant Pau es transformarà en un lluminós paisatge de conte de fades amb impressionants jocs de llum, una sorprenent flora escenificada i figures il·luminades. 
 
A més de la inèdita il·luminació de la façana exterior, el públic descobrirà un entorn ple de sorpreses, amb milions de punts de llum i de color, figures 3D, ambients sonors especials, focs i passadissos secrets. Un conjunt tecnològic d’última generació que convidarà a una experiència plenament immersiva en un entorn extraordinari, declarat Patrimoni Mundial per la UNESCO.
 
El recorregut, d’un quilòmetre aproximadament, començarà amb projeccions audiovisuals a les façanes de l’antic hospital que Sant Pau, que seran un tribut a l’arquitectura modernista de Barcelona. A continuació, els visitants podran gaudir d’una experiència immersiva i sensorial en altres punts del recorregut com els passadissos de Sant Pau que es convertiran en una galeria de somnis plens de colors i fantasia o el bosc màgic, un paradís pels ocells. També descobriran el jardí de lluernes, el pessebre o un arbre molt especial on els visitants podran penjar-hi els seus desitjos d’any nou.
 
Aquesta experiència nadalenca també els portarà per un camí d’estels, per un camp de milions de llums i per un jardí on els làsers es mouen al ritme de la música. També hi haurà espais adequats per fer-se fotografies de família, amics, parella o individuals amb un fons nadalenc lluminós.
 
El recorregut finalitza amb una atracció de cavallets i una zona de restauració.
 
 
 
 
Acte de presentació
Aquest dimarts 16 de novembre s’ha fet l’acte de presentació de l’esdeveniment a la sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de Sant Pau. El Director General de Proactiv, Nicolás Renna i l’Executive Board a DEAG, Christian Diekmann, han remarcat que Els Llums de Sant Pau és un esdeveniment que connecta la màgia del Nadal amb la ciutat de Barcelona d’una manera espectacular. També han destacat que aquesta experiència nadalenca arriba a Barcelona després de l’èxit internacional.
 
Informació sobre les entrades
Les entrades estan ja disponibles a www.elsllumsdesantpau.com i a tots els punts habituals, així com a www.myticket.eu. Es faran passis cada 30 minuts des de les 18h a les 23h.
 
Covid-19
Aquest és un esdeveniment que l’any passat s’hauria d’haver celebrat, però que degut a les restriccions de mobilitat es va haver d’aplaçar. Enguany es mantenen totes les mesures de seguretat previstes i disposa d’un ampli i detallat protocol de protecció i seguretat per assegurar que es compleixin les mesures higièniques requerides. Aquest protocol es revisarà periòdicament per adaptar-se en tot moment a la normativa sanitària vigent, i es comunicarà puntualment a través de tots els canals oficials.
 
Sobre DEAG 
DEAG Deutsche Entertainment AG (*DEAG) és una companyia líder en serveis d’entreteniment en directe a Europa amb 13 seus repartides entre Alemanya, el Regne Unit, Suïssa, Irlanda i Dinamarca. DEAG té una àmplia experiència en el disseny, organització, promoció i celebració d’esdeveniments.
 
En 2016, DEAG va començar el projecte Christmas Garden a Berlín, Alemanya. Després de l’èxit aclaparador, el projecte es va exportar a altres llocs fins a arribar a les 15 ciutats. Aquest 2021 se celebrarà a Alemanya (Berlín, Dresden, Stuttgart, Münster, Colònia, Hannover, Koblenz, Frankfurt), Anglaterra (Windsor, Kenwood, Nottingham, Trentham), Espanya (Barcelona, València i Màlaga) i França (París). En només cinc anys, Christmas Garden s’ha convertit en un punt de trobada romàntic i nadalenc que ja ha fascinat a centenars de milers de persones.
 
Sobre Handwerker Promotion
Com a promotors de concerts nacionals i internacionals, Handwerker promotion e.gmbh, organitza concerts de tots els gèneres i formats a Europa. La gestió del booking; màrqueting; el treball innovador amb els mitjans de comunicació i la premsa; els serveis de venda d’entrades; la gestió tècnica, inclòs el muntatge de la producció; la coordinació dels serveis, per exemple, de seguretat i càtering, són els punts forts del nostre equip experimentat i especialitzat.
 
Esdeveniments internacionals a gran escala com el Christmas Garden a quatre ciutats, inclosa Barcelona; espectacles de gran format amb artistes com els Rolling Stones, Beyoncé, Lady Gaga, Iron Maiden, Aerosmith i Lionel Richie; així com els nombrosos teatres i clubs amb Anna Netrebko i Bryan  Ferry, promotors europeus de les gires de John Cleese i Tòquio Hotel, i espectacle musical es troben entre el repertori de més de 3.000 esdeveniments de la promoció Gandwerker i. Gmbh.
 
Sobre Proactiv
PROACTIV és l’empresa promotora líder a Espanya en producció i organització d’espectacles de gran format, exposicions nacionals i internacionals, i concerts de música. Amb seu central a Barcelona, i oficines a Madrid i Abu Dhabi, aquesta companyia independent compta amb més de trenta anys d’experiència en el sector de l’entreteniment. Entre els seus projectes destaquen espectacles amb grans marques, reconegudes a escala nacional i internacional, com Disney On IceDisney Live!, Star Wars in ConcertMarvel Universe LivePeppa Pig, Harlem GlobetrottersWWEMonster JamCaminant entre Dinosaures o Cartoon Network. De la mateixa manera, destaquen les seves exposicions d’èxit com Meet Vincent van GoghThe Art of the Brick i Barça the Exhibition, aquesta última creada i produïda íntegrament per PROACTIV. En música, no sols produeix concerts de grans artistes, sinó que també ofereix servei de booking  i management a altres promotors i discogràfiques. 
 
Internacionalment, PROACTIV ha replicat el model d’èxit implementat a Espanya en altres llocs com Unió dels Emirats Àrabs, Llatinoamèrica i Europa, on també organitza i produeix espectacles, originals i per a tots els públics.