Els tres aniversaris (del 5 de maig a l’11 de juny de 2017) La Villarroel

 

Els tres aniversaris

del 5 de maig a l’11 de juny de 2017

3Aniv_Canal_405x579_Mar17

 

 

 

 

 

 

 

Sinopsi

  La Irina celebra el seu aniversari. Havia planejat una gran festa amb música, ball i molts convidats. Però la Irina s’avorreix. Els pocs convidats que han vingut estan asseguts a terra desganats i el seu germà Andrei ha vingut amb una nova parella, embarassada.

Les seves germanes tampoc contribueixen gaire a que s’estengui l’alegria: la Masha està atrapada en un matrimoni sense amor i flirteja amb Georg, l’únic amic casat de l’Andrei. L’Olga és l’única dels quatre que treballa i ha de finançar tota la família. L’herència que van deixar els seus pares va ser malgastada fa temps i la casa familiar està molt deteriorada. 

La festa d’aniversari fracassa també els dos anys següents a causa d’un nou embaràs, una aventura amorosa, intents de suïcidi, deutes, manca de feina i perspectives vitals. I la solidaritat entre les tres germanes es posa a prova.

Els personatges de Kriecheldorf tenen una extrema capacitat analítica, i això els submergeix encara més en el dolor de saber-se fracassats en el terreny personal i social, i de veure reflectit el seu propi fracàs en el de l’altre. La decadència de la casa dels germans representa així l’exteriorització d’aquest sentiment de ruïna i degradació.

 

AUTORA: Rebekka Kricheldorf
DIRECCIÓ: Jordi Prat i Coll
TRADUCCIÓ: Joan Negrié
AMB: Rosa Boladeras, Joan Negrié, Miranda Gas, Victòria Pagès, Anna Alarcón i Albert Triola.
IDIOMA: Català
DURADA: 2 hores
PRODUCCIÓ: Sala Trono, La Villarroel, Teatre Metropol de Tarragona, Teatre Bartrina de Reus, Teatre Principal de Valls i la col·laboració del Teatre de Salt.

La traducció ha estat possible gràcies al suport de Goethe-Institut Barcelona.