Es presenten a la Nau Ivanow dos dels espectacles seleccionats per al XV Circuito de la Red 2017 a partir del 14 de setembre

Es presenten a la Nau Ivanow dos dels espectacles seleccionats per al XV Circuito de la Red 2017 amb els què comencem la temporada:  Raclette, d’Ibuprofeno Teatro (Galícia), i Aneboda, d’Aneboda (Andalusia/ Catalunya).

El Circuito de dansa i teatre contemporanis de la Red de Teatros Alternativos, de la qual la Nau Ivanow forma part, per a públic adult i familiar arriba a la seva quinzena edició. Del 8 de setembre al 23 de desembre de 2017, el Circuito acollirà un total de 21 espectacles en 14 comunitats autònomes amb 198 funcions. Es tracta d’un mapa artístic, dibuixat per propostes innovadores, emergents i consagrades de l’escena nacional, que funciona com a termòmetre de la creació escènica actual.

Raclette
Ibuprofeno Teatro
Del 14 al 17 de setembre

675ca3f1-33ea-4fb3-8f80-7d03b09825ad

Cinc persones estan passant per moments crucials en les seves vides, moments de canvis marcats per esdeveniments que deixaran empremtes profundes per a la resta de la seva existència. Són cinc universos que reflecteixen les contradiccions d’una societat malalta que devora els seus integrants.

Espectacle molt premiat, va ser candidat als Premis Max 2017 a Millor Espectacle, Millor Direcció, Millor Text i Millor Actriu Secundària Iria Sobrado, i ha estat un dels més votats aquest any en el Circuito de la Red per les sales que l’integren.

Aneboda
Joan Yago

Del 22 al 24 de setembre

Tres actors munten un dels populars armaris damunt l’escenari, en directe i a temps real. Mentre avança aquesta acció positiva, es juxtaposen imatges, músiques, coreografies i textos que generen un espai de contradicció per fer emergir pensaments sobre l’individu contemporani, les seves insatisfaccions i la seva recerca assedegada d’intensitat.

«L’acció (escènica) de muntar un armari prefabricat, aboca els intèrprets al joc, l’humor, la rivalitat, el combat verbal, algun que altre cop de puny, la rialla, la música i el ball. Una altra peça de Joan Yago (que va presentar una imponent You say tomato), feta de frescor i vitalitat, que els tres intèrprets resolen amb energia i ritme i fan sortir de l’armari totes les seves dèries i fixacions.» [Francesc Massip, recomana.cat]

I A MÉS
escena germinal, un projecte únic organitzat
amb Projecte Ingenu, companyia resident a la Nau Ivanow
Curs d’introducció al disseny de vestuari per a arts escèniques.
Amb Gloria Viguer