Escudella de Nadal Solidària (19 de desembre)

115_FotoRecapte d’Aliments i Escudella Solidària

Aquest dissabte, 19 de desembre, Sant Antoni Comerç, amb la col•laboració del Districte de l’Eixample, de l’Associació de Veïns del Barri de Sant Antoni, de De Veí a Veí, de l’Ajuntament de Barcelona i de Mercats de Barcelona, i amb el suport de l’Obra Social de “la Caixa”, organitza per setè any consecutiu una recollida d’aliments.

L’acte estarà acompanyat de l’elaboració de la tradicional d’Escudella de Nadal Solidària per a 2.000 persones.

Així doncs, de les 10 del matí a les 3 de la tarda totes les persones que vulguin podran portar aliments a la cantonada del carrer del Comte d’Urgell amb la Ronda de Sant Antoni (davant del Mercat de Sant Antoni). Enguany a part d’aliments com: brou en tetrabric, arròs, llegums, tomàquet fregit, llet i cereals, també es recolliran productes d’higiene per a nadons (bolquers, tovalloletes, cremes, xampú,…) i productes d’higiene per a la llar.

Les persones que facin la seva aportació abans de la una del migdia rebran podran menjar un plat de l’Escudella de Nadal Solidària que es prepararà al carrer durant tot el matí del dissabte i se servirà a partir de la una i fins exhaurir existències.

Tots els aliments i material que es reculli es lliuraran a l’ONG del barri de Sant Antoni, De Veí a Veí, que els faran arribar a persones necessitades de Sant Antoni.

Us convidem doncs a col·laborar amb el recapte d’aliments i a tastar l’escudella solidària.