Estrenes de Teatre del 16 al 20 de maig 2017

images

 

 

 

 

del 16 al 29 de maig

La Fille du Régiment

Gran Teatre del Liceu

 filleregiment

 Tirol, Suïssa. Marie, una jove òrfena, és adoptada per un regiment de soldats. Coneix el civil Tonio i s’enamoren, però els soldats s’oposen al casament, fins que Tonio es fa soldat. La marquesa de Berkenfield reclama Marie com a neboda i se l’emporta al seu castell. Allà prova d’educar-la perquè es casi amb un aristòcrata. Mentrestant, Tonio i el regiment lluitaran per recuperar Marie.

El Liceu recupera la celebrada producció de Laurent Pelly, que presenta una crítica social amb gran sentit de l’humor, envoltat de paisatges de gran bellesa plàstica.

Un magnífic repartiment encapçalat per Javier CamarenaSabina PuértolasEwa Podles i Simone Alberghini que interpretaran aquesta divertida i fresca òpera de Donizetti.

http://www.catacultural.com/la-fille-du-regiment-del-16-al-29-de-maig-gran-teatre-del-liceu/

del 17 al 28 de maig

CÚBIT 

Teatre LLiure Montjuïc 

 
cubit_esp2

La companyia d’Alberto DíazAlbert Prat i Sergi Torrecilla porta a escena un text de Josep Maria Miró sobre la construcció i la destrucció de la memòria. Fins a quin punt és veraç un relat oficial? Què es perd per sempre en el camí de fer-lo?

Finalista al Premi BBVA de Teatre 2017.

http://www.catacultural.com/cubit-del-17-al-28-de-maig-teatre-lliure-montjuic/

 a partir del 17 de maig

PER SI NO ENS TORNEM A VEURE

El Maldà

 

 

PER-SI-NO-ENS-TORNEM_horizontal-2

 Teatre musical.

70 min.

Català. Els Reis d’Arden reben una carta dels Reis de Dumaine on els proposen que la seva filla Anne es casi amb el príncep William d’Arden. Però els joves prínceps no tenen cap intenció de casar-se i menys amb algú que gairebé no coneixen. Tots dos, sense saber-ho, tenen la mateixa idea: Fugir amb una identitat falsa i descobrir com és el món més enllà dels seus regnes. Però per més disfresses que portin, i per més que canviïn una vegada i una altra d’identitat, els dos prínceps es troben i s’enamoren irremeiablement.

PER SI NO ENS TORNEM A VEURE és la història de dues persones que no són el que diuen ser. És una història de disfresses i d’identitats falses on el destí, igual que l’amor, és inevitable. I és sobretot un homenatge a comèdies com LEONCI i LENAEL JOC DE L’AMOR I DE L’ATZAR o AL VOSTRE GUST, on les aparences i els enganys es barregen amb la comèdia i l’amor.

http://www.catacultural.com/per-si-no-ens-tornem-a-veure-a-partir-del-17-de-maig-el-malda/

del 17 de maig al 4 de juny de 2017

One arm

Teatre Akadèmia

Moisés Kaufman (Basat en una narració curta i guió cinematogràfic de Tennessee Williams) direcció Agustí Estadella 

 onearm1_web-415x340

 Sinopsi

La peça és un relat curt que Tennessee Williams va escriure l’any 1942, i que vint-i-cinc anys després va adaptar al cinema, tot i que la versió cinematogràfica va resultar massa provocativa i mai va ser produïda. Mig segle després, Moisés Kaufman recupera el relat curt i el guió cinematogràfic i els fusiona en aquesta versió teatral. Una història que malgrat els anys no ha perdut la seva punyent i poderosa capacitat de revulsió. 

‘One arm’ explica la història d’Ollie Olsen després del devastador accident que el fa acabar amb la seva carrera de boxa. A través de trobades amb ànimes solitàries de l’Amèrica dels anys 60, Ollie descobrirà una inesperada oportunitat per a la redempció.

http://www.catacultural.com/one-arm-del-17-de-maig-al-4-de-juny-de-2017-teatre-akademia/

del 17 de maig al 18 de juny de 2017

ADAM I EVA | IAGO PERICOT

La Seca-Espai Brossa

  adamieva_janto_782 (1)
   
 
Disseny i Direcció Iago Pericot Dramatúrgia Olga Parra   Il·luminació i espai so Albert Julve Disseny Audiovisuals Albert Folk Construcció de l’escenografia Xarli Caracterització Toni Santos Ajudant de direcció Josep Escrig Actors: Adam Malcolm McCarthy Eva Adriana Segurado Korrushkan Climent Sensada Alumne en pràctiques Sergi Torné Producció La Seca Espai Brossa Agraïments Elena Alcina, Josep Antoni Armario, Jordi Cortés, Sonia Hernández, Oscar Kapoya, Sergi Mateu, Marc Pons
 
 

18/19/20/21 de Maig

GAGSonTRIX

Sala Fènix

 

cartel GAGSonTRIX

 SINOPSI

La plasticitat de les figures corporals i el moviment insaciable dels intèrprets, aconsegueixen embadocar a l’espectador indiferentment de l’edat i el seu origen.

Espectacle molt dinàmic i fresc, on es combina un notable treball de teatre físic, un exemple de mim pur, una gran dosis d’humor i una relació molt propera amb l’espectador.

http://www.catacultural.com/gagsontrix-18192021-de-maig-sala-fenix/

18 i 19 de maig

Obres teatrals a la Fundació Tàpies

Adéu i H d’Oriol Vilanova. Dirigides per Xavier Albertí.

 tapies

 Els dies dijous 18 i divendres 19 de maig de 2017, a les 19 h, tindrà lloc una sessió doble de teatre a la Fundació Antoni Tàpies amb

les obres d’Oriol Vilanova Adéu i H. Dues peces parateatrals al voltant de la ruïna: Adéu, sobre la ruïna del museu i H, sobre la ruïna del llenguatge. Dirigides per Xavier Albertí. En el marc de l’exposició Oriol Vilanova. Diumenge.

Adéu

Juny 15. Descobreixes que alguna cosa no va bé. Per parlar amb propietat: ja no existeixes. Finalment estàs acabat. Tot edifici no

es considera acabat fins que desapareix. Tones de runes del museu es barregen amb petits trossos de la història. Suposes. Sí, suposes,

que el que tens al davant són les restes del museu. El mateix color a tot arreu, només runes. Tot és ràpidament transportat per camions a un descampat habilitat als afores de la ciutat. El buit és present. La còpia és tot el que queda. Els mercats de les puces són ara santuaris.

El museu del Louvre ha desaparegut.

http://www.catacultural.com/obres-teatrals-a-la-fundacio-tapies-18-i-19-de-maig/

del 19 de maig a l´11 de juny

“1984” Teatre Versus

Espectacle en ANGLÈS

image003
“1984″

ESCAPADE ens porta la visió èpica i distòpica d’Orwell del futur, el nostre present.

Una de les novel·les distòpiques més influents mai escrites, 1984 ha tingut una profunda repercussió a tot el món. Des de la seva publicació al 1949 molts dels seus conceptes han penetrat en el llenguatge modern. Gran Germà, doble pensament, pensament crític, neollengua i Sala 101 són tots part del món d’Orwell. És més, com a resultat del llibre, Orwelià és ara un terme per descriure l’engany oficial, la vigilància secreta i la manipulació del passat per un estat totalitari o autoritari. Orwell esperava que escriure 1984 ajudés a evitar que això succeís.

http://www.catacultural.com/1984-teatre-versus-del-19-de-maig-a-l11-de-juny-espectacle-en-angles/

 

del 20 al 28 de Maig

Mag Edgard amb el seu espectacle EL SOMIATRUITES

Jove Teatre Regina

Per acabar la Temporada Familiar 16-17 , del 20 al 28 de Maig, dissabtes i diumenges a les 17:30 h,  visita el

nostre escenari el  Mag Edgard amb el seu espectacle EL SOMIATRUITES.

El somiatruites

 SINOPSI :

Somiatruites . “Persona visionària o que s’il·lumina fàcilment amb coses impossibles i estranyes”

  http://www.catacultural.com/mag-edgard-amb-el-seu-espectacle-el-somiatruites-del-20-al-28-de-maig-jove-teatre-regina/