EXPOSICIÓ TAPAS. Spanish Design for Food ( 9 de març al 21 de maig de 2017) Museu del disseny

832-ca-large

EXPOSICIÓ
TAPAS. Spanish Design for Food
Quin és el paper que el disseny ha jugat en relació al menjar i la gastronomia a Espanya?
A través de 250 objectes dividits en tres àmbits: Cuina, Taula, Menjar et convidem a descobrir com el disseny, la tradició, la gastronomia, la ciència, l’avantguarda, l’art i la innovació han ajudat a resoldre l’hàbit de l’alimentació.

Produïda  per Acción Cultural Española (AC/E) i comissariada per Juli Capella, l’exposició TAPAS. Spanish Design for Food arriba el 8 de març al Museu del Disseny de Barcelona després d’haver recorregut 16 ciutats de tot el món com Tokio, Miami, Washington, Seül, Toronto o Madrid, entre altres.

La mostra comptarà amb un ampli programa d’activitats paral·leles que inclou, entre altres, un cicle de DIÀLEGS entre reconeguts xefs i dissenyadors, com els tàndems creatius formats per Ferran Adrià i Luki Huber, Jordi Roca i Andreu Carulla o Javier Bonet i Martí Guixé; una TAULA RODONA sobre les solucions que s’estan duent a terme des del disseny per l’aprofitament dels aliments; TALLERS  i itineraris per a públic familiar; o CONFERÈNCIES i trobades professionals.
Podeu consultar totes les activitats a la pàgina web del Museu.

L’exposició es podrà visitar de forma gratuïta, entre el 9 de març al  21 de maig de 2017.