FESTA DEL 10È ANIVERSARI DEL FABLAB (21 de març)

fablab-10-anys-620x327FESTA DEL 10È ANIVERSARI DEL FABLAB

 

 

 

 

Aquest 2017 el FabLAB fan deu anys! Per a celebrar-ho han organitzat una gran festa d’aniversari amb un munt d’activitats. Podreu descobrir l’espai i fer tallers d’impressió 3D, tallers de teixits, veure demostracions de robots, fer visites guiades,… A més a més també hi haurà el Leka Food Truck amb menjar i cerveses i un DJ per posar banda sonora a la festa.

El centre de producció us convida a la festa el dimarts 21 de març a partir de les cinc de la tarda, l’entrada és de franc, i també hi haurà activitats per a infants. Aquí podeu veure l’esdeveniment a Facebook.

El Fab Lab Barcelona és un centre de producció i d’investigació en tecnologies avançades de fabricació digital, i les seves aplicacions en àmbits del disseny, l’arquitectura, la computació física i la sostenibilitat per a la intervenció en la realitat física i digital. Ubicat a l’Institut d’Arquitectura Avançada de Catalunya (IAAC) a la ciutat de Barcelona, el Fab Lab serveix com a plataforma tecnològica per a diferents programes educatius i d’investigació, els quals són impulsats per l’IAAC conjuntament amb altres institucions de nivell mundial, com el Centre de Bits i Àtoms de Massachusetts Institute of Technology (MIT).

 

FESTA 10È ANIVERSARI FABLAB
DIMARTS 21 MARÇ 17-21H
FABLAB BARCELONA
C/ PUJADES 102