FITO & FITIPALDIS A BARCELONA! 20 Años, 20 Ciudades

Capturadepantalla2017-09-29alas14.14.23.141432

FITO & FITIPALDIS A BARCELONA!

20 Años, 20 Ciudades

Gira 20 Aniversario

Fito & Fitipaldis tornen als escenaris amb una gira molt especial i és que 20 anys de trajectòria cal celebrar-los de valent.

Els Fitipaldis han preparat un repertori amb tos els seus grans èxits que presentaran en grans recintes de 20 ciutats.

A cada un dels concerts Fito convidarà a diferents artistes i amics a pujar a l’escenari per compartir cançons.

La gira 20 años, 20 ciudades començarà el 10 de març al Palau dels Esports de Santander i continuarà durant gairebé quatre mesos.

Obrint els concerts veurem a Muchachito, al més pur estil home orquestra, amb sis pedals als peus (bombo, caixes, charles, plats) i guitarres en mà, obrirà la nit amb el seu repertori més funky-rock.

Pròximament anunciarem data i recinte a Barcelona

Entrades molt aviat a la venda

¡ESTIGUEU ATENTS !!!

************************************************

FITO & FITIPALDIS EN BARCELONA!

20 Años, 20 Ciudades

Gira 20 Aniversario

Fito & Fitipaldis regresan a los escenarios con una gira muy especial y es que 20 años de trayectoria hay que celebrarlos a lo grande.

Los Fitipaldis han preparado un repertorio con tos sus grandes éxitos que presentarán en grandes recintos de 20 ciudades.

En cada uno de los conciertos Fito invitará a diferentes artistas y amigos a subir al escenario para compartir canciones.

La gira 20 años, 20 ciudades dará cominezo el 10 de marzo en el Palacio de los Deportes de Santander y continuará durante casi cuatro meses.

Abriendo los conciertos veremos a Muchachito, al más puro estilo hombre orquesta con seis pedales a los pies (bombo, cajas, charles, platos) y guitarras en mano, abrirá la noche con su repertorio más funky-rock.

Próximamente anunciaremos fecha y recinto en Barcelona

Entradas muy pronto a la venta

¡ESTAD ATENTOS!!!