ActividadesActualidadExposiciones

Geometry of Light que es podrà veure al Pavelló Mies van der Rohe del 10 al 17 de febrer 2019.

mas_context_test_barcelona_01

 

 

 

 

 

 

 

Geometry of Light és una intervenció que genera una experiència global concebuda com una lent contemporània per al Pavelló Mies van der Rohe que actua destacant i ampliant-ne els materials i les característiques arquitectòniques. Servint-se de la llum i el so Geometry of Light crea una nova capa interpretativa que abasta des dels elements primaris de l’arquitectura, fins el pla quadriculat, els plans verticals i la seva materialitat.

 

Centrada en el pla de la base del Pavelló, una retícula de llum projectada anima el sòl de travertí que s’estén més enllà de les parets de vidre emmarcades en acer per accentuar l’espai fluid a mesura que penetra i s’escampa per l’interior i l’exterior. La manera com la llum és projectada i la situació espacial dels sons destaca i altera la nostra percepció dels elements essencials del Pavelló i de la seva planta oberta i en magnifica la il·lusió de límits físics i materials.

Es podrà gaudir de Geometry of Light del 10 al 17 de febrer, de 17:00 a 20:00h. 

Demà dissabte 9 de febrer, es celebrarà l’opening al Pavelló a les 17:15h, on a més de les paraules de benvinguda per part de la directora de la Fundació, Anna Ramos, comptarem amb una conversa entre Ivan Blasi – comissari de premis i programes de la Fundació-, els artistes de Luftwerk i Iker Gil, que donaràn pas a la inauguració de la instal·lació.