GERARD BORRELL acomiada l’any al Golem’S 28 i 30 de desembre

El showman presenta el seu espectacle de màgia i humor els dies 28 i 30 de desembre

 
GERARD BORRELL acomiada l’any amb dues funcions especials de THE BIG BANG TONTERY al Golem’s
 
Us informem que el showman GERARD BORRELL tancarà l’any d’una manera molt especial, amb dues funcions úniques del seu espectacle de màgia i humor THE BIG BANG TONTERY, els dies 28 i 30 de desembre al Golem’S Teatre (carrer Sant Lluís, 64 – Barcelona).
 
THE BIG BANG TONTERY és un espectacle còmic i molt gamberro on els límits són l’infinit i més enllà. En aquest show per a adults, Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, fent riure i sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.
 
L’origen de tot es troba en el Big Bang, que va generar la tonteria més gran que ha existit mai: la humanitat. I la humanitat, per la seva banda, va crear a Gerard Borrell, un “tonto” dels que cau bé. O això es creu ell. Ara, per seguir el sorprenent cicle de la vida còsmica, Gerard Borrell torna amb el seu mític xou de màgia i comèdia, el clàssic de sempre, però amb més “tonteria” que mai. I mira que el llistó estava molt alt.
 
L’únic propòsit interestel·lar d’aquest showman desvergonyit i provocador és “liar-la parda” i, per això, no és imprescindible haver estudiat, perquè aquí no hi ha exàmens, ni universitaris frikis, ni jocs de rol; només es requereix un públic predisposat a tot, amb ganes de passar-ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis. 
 
Graduat en art dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona, amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell considera que la màgia és un art escènic molt complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espectacular.
 
Les entrades de THE BIG BANG TONTERY al Golem’S Teatre es poden adquirir a: https://proticketing.com/golems/ca_ES/entradas/evento/27531