ISRAEL FERNÁDEZ Palau de la Música 29 de diciembre

CATALÀ

Israel Fernández neix en el si d’una família gitana d’orígens andalusos assentada a Corral de Almaguer (Toledo). El seu entorn i la seva cultura aviat desperten en ell aquest do musical que atresora i aquest amor pel flamenc.
En l’actualitat, té 4 discos en el mercat, sent els dos últims Universo Pastora (Universal Music, 2018) i Amor (Universal Music, 2020) els que l’han consolidat com una de les grans figures del gènere i de la música a Espanya.

Al costat de Diego del Morao, Israel ha format una parella d’aquestes que tenen vímets de passar a la història del flamenc per les seves contínues aportacions. Diego és considerat avui dia per molts com el guitarrista més important i influent del seu temps, és per això que al costat d’Israel ha conformat un tàndem perfecte amb el qual juga constantment a improvisar melòdica i rítmicament en cada directe, alguna cosa que fa que cada concert sigui diferent.

CASTELLANO
Israel Fernández nace en el seno de una familia gitana de orígenes andaluces asentada en Corral de Almaguer (Toledo). Su entorno y su cultura pronto despiertan en él ese don musical que atesora y ese amor por el flamenco.
En la actualidad, tiene 4 discos en el mercado, siendo los dos últimos Universo Pastora (Universal Music, 2018) y Amor (Universal Music, 2020) los que lo han consolidado cómo una de las grandes figuras del género y de la música en España.

Junto a Diego del Morao, Israel ha formado una pareja de esas que tienen mimbres de pasar a la historia del flamenco por sus continuas aportaciones. Diego está considerado hoy en día por muchos como el guitarrista más importante e influyente de su tiempo, es por ello que junto a Israel ha conformado un tándem perfecto con el que juega contantemente a improvisar melódica y rítmicamente en cada directo, algo que hace que cada concierto sea distinto.