Gitano» nou espectacle de Joaquin Cortés (2, 3 i 4 de maig) Teatre Tivoli

untitled

Ballarins:
Joaquín Cortés
Idioma:
Castellà

sinopsi

Després de tres anys de gira internacional per Llatinoamèrica , Europa i els Estats Units , estrena a Espanya el seu espectacle més personal.

Juntament amb 8 de les millors ballarines del país i 2 joves bailaoras, un equip de 17 músics en directe , un quadre flamenc a 8 veus i uns audiovisuals impressionants, Joaquín Cortés torna als escenaris espanyols per presentar GITANO, el seu espectacle més personal. GITANO que despulla les seves arrels més flamenques, les arrels del poble gitano.

GITANO

«Vull convidar-vos a entrar a la profunditat de la meva persona. Despertar vostres sentits. Portar per un viatge a través de la dansa i la música , una explosió de ball (clàssic, contemporani i flamenc). En l’obra GITANO vull portar per un viatge… el viatge de la meva vida.
Des dels meus orígens, mostrant d’on vinc, la meva cultura vaig calar… despullant les meves arrels més flamenques, les arrels d’un poble: El Gitano.
Acompanyat de ballarines, bailaoras i una vintena de músics vull activar de nou el que hi ha en la meva sang, l’essència d’un GITANO, que a la llum i a l’ombra sempre ha estat fidel al seu instint.
És un viatge del que vaig ser i al qual vaig sent, la meva evolució com a artista amb el descobriment de noves cultures… Des del flamenc més ortodox a la música clàssica, des de la fusió del gospel i el jazz fins a passar pels ritmes derivats de la música afro, aconseguint trobar la bellesa del més pur art, fusionant tot amb el meu propi flamenc.
En aquest espectacle em fonc amb la llum, la música i el moviment reflectint tot en una sola emoció… Us deixo un tros del meu cor i la meva ànima amb cada cop de taló».

Joaquín Cortés