IGGY POP AL FESTIVAL DE LA PORTA FERRADA 20 de julio


Hi ha una raó per la qual molts consideren Iggy Pop el padrí del punk: totes les bandes (punk) del passat i del present han pres prestades, conscient o inconscientment, una o dues coses d’ell i de la seva banda de finals dels 60 i principis dels 70, The Stooges. 
Àmpliament reconegut com un dels animals d’escenari més fascinants de tots els temps, l’artista nord-americà va prefigurar tant el punk dels 70 com el grunge dels 90. Mitjançant una actitud i un talent sense comparació capaç de captivar genis del calibre de Lou Reed i David Bowie, l’artista ha donat forma a una carrera llegendària plena d’elogis de la crítica, amb gran magnetisme i una legió de fanàtics de totes les generacions als seus peus. 
+ informació/video

ENTRADES JA A LA VENDA
Aprofita aquesta informació exclusiva i no t’ho perdis.

>COMPRA LA TEVA ENTRADA

I si ja tens la teva entrada, t’hi esperem!

*****
Hay una razón por la que muchos consideran a Iggy Pop el padrino del punk: todas las bandas (punk) del pasado y del presente han tomado prestadas, consciente o inconscientemente, una o dos cosas de él y de su banda de finales de los 60 y principios de los 70, The Stooges. 
Ampliamente reconocido como uno de los animales de escenario más fascinantes de todos los tiempos, el artista estadounidense prefiguró tanto el punk de los 70 como el grunge de los 90. Mediante una actitud y un talento sin parangón capaz de cautivar a genios del calibre de Lou Reed y David Bowie, ha dado forma a una carrera legendaria llena de elogios de la crítica, con gran magnetismo y una legión de fanáticos de todas las generaciones a sus pies.

+ Información/video

ENTRADAS YA A LA VENTA

Aprovecha esta información exclusiva y no te lo pierdas.

>COMPRA TU ENTRADA

Y si ya tienes tu entrada, ¡te esperamos!