INAUGUREM TEMPORADA A L’AQUITÀNIA

INAUGUREM LA TEMPORADA A L’AQUITÀNIA
Després de l’aturada estiuenca, sembla que de mica en mica tot va tornant a la normalitat: els nens tornen a escola, la calor intensa s’amaga durant uns mesos, els més agosarats decideixen porposar-se de nou els reptes de cada any i els teatres tornem a estar a punt per oferir una programació que il·lusioni tothom.
I els de l’Aquitània volem estar al peu del canó quan decidiu omplir les vostres estones d’oci anant al teatre.
I ho fem seguint l’esperit i la filosofia engegada durant aquestes dues últimes temporades: amb espectacles teatrals per a tots.
Així continuem apostant per la doble programació: la central adreçada al gran públic i amb la comèdia com a excusa principal. I una segona hora més agosarada i còmplice amb aquells que demanen una mica més d’atreviment.
A més, com no podia ser d’una altra manera, els caps de setmana en sessions matinals i d’havent dinat continuarem apostan pel públic familiar i molt especialment pels més petits de casa. Així hem creat l’espai «AquiKids», on esperem que els més joves de la família hi trobin allò que més els interessi.
Benvinguda la nova temporada 2019-2020. Tothom és benvingut a l’Aquitània Teatre.
TORNA «KRÀMPACK»,  EL MÉS GRAN ÈXIT TEATRAL DE JORDI SANCHEZ
Parlar avui en dia de Jordi Sanchez és parlar del Lópes del «Plats Bruts» o del Recio de «La que se avecina». Però tots sabem que Jordi Sánchez és molt més que aquests dos personatges..
Entre d’altres coses és un autor de peces teatrals d’èxit com la que ara inaugura la temporada de l’Aquitània Teatre.
«Kràmpack» es va estrenar a la dècada dels noranta i era ell mateix qui la protagonitzava al costat de Joel Joan, Eduard Fernàndez i també Mònica Glaenzel que s’incorporava més tard a l’elenc.
Lèxit durant quatre temporades a la cartellera de Barcelona els va fer anar a Madrid i guanyar un Premi Max. Més tard, se’n feia la versió cinematogràfica de la mà de Cesc Gai.
Ara, en aquesta nova versió dirigida per Pep Anton Gómez, els protagonistes són Mikel iglesias, Jaume Casals, Àlex Ferre i Lídia Casanova.
L’obra es va estrenar dilluns amb gran èxit de públic i ja ha iniciat la seva temporada a l’Aquitània.
Més informació i venda d’entrades
«EL CLUB DE LAS ASESINAS» JA PREPARA LA SEVA ESTRENA A L’OCTUBRE
L’estrena de «El Club de las asesinas», que arriba d’aquí un parell de setmanes a l’Aquitània, promet i molt. L’obra és un text original d’Ivan Campillo i dirigit per Robert Torres, que proposa, sempre en clau de comèdia, la fundació d’un club que porposa acabar amb els maltractadors.
Com resa el seu lema: «sólo matamos a cerdos». A partir d’aquí que tothom comenci a imaginar per on van els trets.
 Un Club que pretèn canviar el rumb de vida de moltes dones i qui sap si també d’algun home.
L’estrena està prevista pel pròxim dimarts 15 d’octubre, tot i que a partir del dia 3 ja es podrà assistir a les funcions prèvies, a preus molt especials.
«El Club de las asesinas» està protagonitzada per Marieta Sangú, Mery Anglés, Toni Gras i Laura Sancho.
Si us pica la curiositat, ja ho sabeu, visiteu-les a l’Aquitània i us n’explicaran unes quantes coses que, segur, us sorprendran.
Més informació i venda d’entrades
LA PROGRAMACIÓ FAMILIAR ES RECONVERTEIX EN L’AQUIKIDS
Els dissabtes a la tarda i diumenges al matí, l’Aquitània Teatre obre les seves portes perquè tota la família ocupi les seves butaques, però especialment perquè ho facin els més petits de casa.
A partir d’ara tindran, a més, ben definida i nominada la seva parcela amb el que hem anomenat «AquiKids».
Cada mes la programació familiar comptarà amb un nou títol a la seva cartellera.
Així, aquest mes de setembre la Companyia Mima Teatre en són els protagonistes amb l’obra » Plash Tik Boom», un crit a la sostenibilitat del planeta, a partir del reciclatge i del plàstic com a gran enemic de la seva aventura.
A l’octubre arriba «Somnis», un espectacle multidisciplinar, dirigit per Alain Chipot i que vol deixar a tota la família amb la boca oberta.
Durant el mes de novembre qui ocuparà l’escenari dels AquiKids» serà l’obra «On és la fada alegria?», un viatge a la felicitat i on els petits entren literalment dins de l’obra i poden interactuar amb els actors i, amb sort, fins i tot interpretar un petit paper d’aquest conte original.
I arribarem a final d’aquest amb un clàssic «El patito feo», però en uina versió ben especial i personal de la Companyia T. de Gràcia.
Podeu consultar tota la programació i els seus horaris al web www.aquitaniateatre.es
Més informació i venda d’entrades
Aquitània Teatre
Avinguda de Sarrià, 33
08029 BARCELONA
iwww.aquitaniateatre.es