JAMBOREE FRED WESLEY DIMARTS 19 I DIMECRES 20 DE MARÇ

Fred Wesley, una llegenda viva del funk i el jazz, visita la mítica cava de jazz de la plaça Reial de Barcelona

Els propers dies 19 i 20 de març la sala Jamboree reb la visita d’una llegenda viva del funk, que ha col·laborat amb els més grans del gènere.

A Fred Wesley l’associem a dos dels grans de la música funk: James Brown i George Clinton, així com a grans figures del jazz com Maceo Parker, els germans Gardener, Cordell Mosson i Michael Hampton.

a126a811-a11b-4dc7-bacf-577d2c88492a

Dimarts 19 i dimecres 20 a les 20h i 22h · Tickets: 28€
FRED WESLEY
Fred Wesley, veu i trombó; Leonardo Corradi, orgue i Tony Match, bateria

Un històric del funk visita la cava de la plaça Reial. Nascut a Columbus (Georgia) Frank Wesley va créixer a Mobile (Alabama), on va debutar com a trombonista als 12 anys. De ben jove va col·laborar amb Ike i Tina Turner. El seu nom, però, apareix associat a dos grans tòtems de la música funkJames Brown, músic amb el qual va treballar en diferents moments de la seva trajectòria, i George Clinton, amb qui va participar en el treball “Mothership Connection”. El mateix Clinton el va animar a fer la seva pròpia carrera, i el 1977 va enregistrar el primer àlbum de The Horny Horms, banda que coliderava amb Maceo Parker, els germans Gardener —la secció de vents de Parliament—, Cordell Mosson i Michael Hampton.

En la seva gloriosa trajectòria, Wesley ha treballat amb tots els grans del funk —Clinton, Parker, Bootsie Collins, etc.—, ha publicat i produït discos seminals i ha fundat la seva pròpia banda. Avui és sense cap mena de dubte una autèntica referència de la música funk a tot el món.

FRED WESLEY – VIDEO

Aquí podeu consultar tota la programació de març:
PROGRAMACIÓ MARÇ

AMB JAMBOREE, EL MILLOR JAZZ A BARCELONA

Jamboree és, un local, un jazz cava, un espai, una institució, que forma part del patrimoni cultural de Barcelona; de la cultura viva d’una metròpoli dinàmica, inquieta, cosmopolita i oberta al món; un dinamisme musical fruit d’iniciatives com aquesta petita gran cava de jazz de la Plaça Reial, per on han passat llegendes mundials de totes les èpoques del jazz, on s’han format generacions senceres de músics locals que avui triomfen en els cinc continents. Jamboree és avui un dels pocs equipaments culturals i d’oci del país amb una estructura professional com per oferir jazz de qualitat en viu. Els avalen milers de sessions de jazz en directe, milions d’entrades venudes i rius de tinta abocaments en centenars de publicacions del tot el món dedicats a aquest club. Els acredita el suport unànime del sector a tot Espanya, l’interès de programadors de tot el món per portar els seus artistes al seu escenari, el somni de molts músics joves de fer carrera entre els murs del Jamboree.

EL CLUB DE REFERÈNCIA DEL JAZZ 

Més de cinquanta anys d’història de la música, la societat i la cultura d’una ciutat, Barcelona, que el 2010 va reconèixer tasca del Jamboree atorgant-li el seu consistori la Medalla d’Or de la Ciutat. Un honor que també correspon al treball d’una empresa, Mas i Mas, responsable de mantenir viva la flama del jazz en aquest racó consagrat a la música en directe. Sens dubte avui dia el Jamboree Jazz és el club de referència del jazz en directe de Barcelona, per on han passat artistes internacionals i nacionals, consolidats i emergents, de la talla de Jerry Bergonzi, The Fringe, Mina Agossi, Freedom Jazz Quintet, Brian Auger, Jesse Davis, Dick Oats, Yarom Herman, Nasheet Waits, Christian Scott, Al Foster, Kurt Rosenwinkel, Mark Turner, Wallace Roney, Benny Golson, Pee Wee Ellis, Jordi Rossy, Perico Sambeat, Horacio Fumero, Albert Bover, Gorka Benítez, Giulia Valle, Gregory Porter, Myles Sanko, Jacob Banks, Andrea Motis, Joan Chamorro, Robert Galsper Trio, Zalón entre molts altres. Totes les nits obren les seves portes per oferir concerts amb dues sessions a les 20h i 22h, i una programació que inclou el jazz més actual i notable amb la presència equilibrada d’intèrprets consolidats, de glòries del nostre jazz i de joves promeses.

JAMBOREE JAZZ
PROGRAMACIÓ MARÇ

CONCERT DESTACAT:
Dimarts 19 i dimecres 20 – FRED WESLEY 

Més informació: AQUÍ