Jo Jet i Maria Ribot comencen la Gira de Terrats 2018 a Barcelona a partir del 17 de juny

Jo Jet i Maria Ribot comencen la Gira de Terrats 2018 a Barcelona
 
La tercera gira portarà al duet de Manresa a 10 terrats de tot Catalunya passant per municipis com Cornellà de Llobregat, Valls, Reus, Solsona o Girona entre d’altres

Han rebut més de 30 candidatures per actuar en terrats i 530 persones ja han sol·licitat assistir a algun dels 10 concerts previstos

b2ae76bd-18e6-42a1-8929-e29c749cb318
Manresa, 12 de juny del 2018 · Per tercer any consecutiu, el duet de Manresa, Jo Jet i Maria Ribot, emprenen la ‘Gira de Terrats 2018’, que enguany tindrà lloc del 17 de juny al 12 de juliol. Un format que ha esdevingut distintiu de Jo Jet i Maria Ribot i que s’inaugurarà aquestdiumenge 17 de juny a Barcelona. Un cop iniciada, la gira 2018 els portarà actuar a terrats de 10 municipis de tot Catalunya: Barcelona, Manresa, Sant Joan de Mediona, Cornellà de Llobregat, Valls, Manlleu, Reus, Solsona, Girona i Argentona. 

Aquest projecte únic de Jo Jet i Maria Ribot consisteix en actuar a terrats – o, en ocasions puntuals, horts i jardins – de particulars que han ofert casa seva per a una cita que combina el millor ambient amb l’atmosfera única que generen les cançons del duet. Durant la gira interpretaran les peces del seu segon disc ‘Lliure o descansar’ i 4 cançons inèdites del mateix disc recopilades en un EP titulat ‘Mantra’ que ha estat enregistrat per Jordi Casadesús al Konvent de Cal Rosal i mesclat i graponejat per Mau Boada a Ca la Cari.

En aquesta edició s’han rebut més de 30 candidatures de terrats de tot el territori català i, a una setmana de començar la gira, ja s’han registrat més de 530 sol·licituds d’entrades per assistir a un dels concerts previstos. L’èxit del projecte evidencia la passió amb que el públic es pren la proposta.

Jo Jet i Maria Ribot porten tocant puntualment en terrats des de 2011, encara que no va ser fins l’estiu del 2016 quan es va dur a terme la primera gira de 6 concerts, que va aplegar un públic de 300 persones entre tots els concerts.
 “Quan arriba el juny, Jo Jet i Maria Ribot obrim les portes de terrats de tot Catalunya en la nostra proposta única: viure un concert pell a pell amb nosaltres, a casa d’un particular i amb un públic reduït. Un esdeveniment que té tota la proximitat de la llar, tota la intimitat de les nostres cançons i tota la felicitat de l’estiu que arriba”

Jo Jet i Maria Ribot

Reserva ja la teva entrada!
El públic que vulgui assistir a algun dels concerts de la gira ha de reservar l’entrada a través del formulari (jojetimariaribot.cat/terrats) i el dia abans rebrà correu electrònic  la localització exacta del terrat particular on es fa el concert.
GIRA DE TERRATS 2018

17 de juny, Barcelona
25 de juny, Manresa
26 de juny, Sant Joan de Mediona
27 de juny, Cornellà de Llobregat
28 de juny, Valls
8 de juliol, Manlleu
9 de juliol, Reus
10 de juliol, Solsona
11 de juliol, Girona
12 de juliol, Argentona

Formulari per a reservar entrades a jojetimariaribot.cat/terrats

 

Video resum de la Gira de Terrats 2017