Cinc museus de la ciutat organitzen la segona edició delMuseum Quiz Summer Tour 2018 del 27 de juny al 25 de juliol

 

image007

 

 

 

Cinc museus de la ciutat organitzen la segona edició delMuseum Quiz Summer Tour 2018

Un trivial per equips a cinc museus barcelonins, tots els dimecres del 27 de juny al 25 de juliol

 

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona, el Museu Nacional d’Art de Catalunya, el Museu d’Arqueologia de Catalunya, el Museu Marítim de Barcelona i el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona es tornen a unir aquest estiu per presentar la segona edició del Museum Quiz Summer Tour. Es tracta d’un trivial per equips que es jugarà, consecutivament, a cada un dels cinc museus participants, cada dimecres des del 27 de juny fins el 25 de juliol, de 21.30 h. a 23.30 h. Activitat gratuïta prèvia inscripció. Tota la recaptació anirà destinada a l’ONG Proactiva Open Arms.

 

El Museum Quiz Summer Tour s’inspira en el pub quiz, un concurs de preguntes i respostes per equips que es juga als pubs de Gran Bretanya amb tant d’èxit que s’ha estès per tot el món. Cinc museus de la ciutat han adaptat aquest joc que consisteix en tres rondes de deu preguntes i respostes d’un nivell equiparable al trivial i que algunes d’elles faran referència a la temàtica de cada un dels museus. Les preguntes, que s’han de respondre per escrit, les formula el quizmaster, responsable de conduir i animar una sessió que transcorre en un ambient distès i amb servei de bar.

 

Per participar en el Museum Quiz Summer Tour, cal ser major de 18 anys, apuntar-se en equip (mínim de 4 persones i màxim de 6) i tenir ganes de passar-s’ho bé i viure la màgia dels museus a la nit. Cada grup ha de tenir el seu nom d’equip, i es poden apuntar a una o més sessions. És imprescindible inscripció prèvia a través d’aquest enllaç: http://bit.do/museumquizbcn

 

Com en la darrera edició, el quizmaster serà l’actor i humorista Alberte Montes. El Museum Quiz Summer Tour 2018 compta amb el patrocini de la Fundació DAMM i la col·laboració de l’Institut de Cultura de Barcelona.

 

Programa del Museu Quiz Summer Tour 2018


27 de juny          Museu Marítim de Barcelona
4 de juliol           Museu de Ciències Naturals de Barcelona (Museu Blau)
11 de juliol        Museu Nacional d’Art de Catalunya
18 de juliol        Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
25 de juliol        Museu d’Arqueologia de Catalunya