Julia Gutiérrez Caba visita la Ronda de les Actrius, on es troba la seva Placa Xirgu (22 de març)

 

Julia Gutiérrez Caba visita la Ronda de les Actrius, on es troba la seva Placa Xirgu 

 

julia_01baja_400_02

 

 

 

 

 

 

L’actriu està representant al Teatre Poliorama ‘Cartas de Amor’ amb Miguel Rellán fins aquest diumenge 26 de març

Gutiérrez Caba no trepitjava un escenari barceloní des de feia 15 anys

 

Julia Gutiérrez Caba aprofita la seva estada a Barcelona, ciutat on no actuava des de fa quinze anys, per visitar el proper dimecres 22 de març la Ronda de les Actrius, que es troba a la Plaça Margarida Xirgu de Barcelona. Gutiérrez Caba, que es troba al Teatre Poliorama representant amb Miguel Rellán el clàssic d’A.R. Gurney Cartas de Amor fins diumenge vinent, visitarà la seva Placa Xirgu, corresponent al Premi Memorial Margarida Xirgu que va rebre la temporada 1980-1981 per la seva interpretació a Petra Regalada, d’Antonio Gala. 

L’actriu visitarà la seva placa a les 12:15h, acompanyada de representants de l’Ajuntament de Molins de Rei, membres de l’associació ADB, l’antiga Penya Carlos Lemos (fundadora del premi) i membres de l’Institut del Teatre.

  

CARTAS DE AMOR, al Teatre Poliorama fins diumenge 26 de març

L’obra es centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Makepeace Ladd III, que, asseguts l’un al costat de l’altre, llegeixen en veu alta les notes, cartes i postals on, en els darrers cinquanta anys, s’han anat explicant les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que van tenint al llarg de la seva vida.

Andrew Makepeace Ladd III i Melissa Gardner, tots dos nascuts al sí d’una família rica i ben situada, són amics des de la infantesa. La seva correspondència comença amb una tarja d’agraïment per un aniversari i segueix amb les postals que s’envien des dels seus llocs d’estiueig. Se succeeixen cartes on es manifesta una atracció mútua, al llarg del seu periple per internats i universitats. Mentre l’Andy estudia lleis a Yale amb unes notes excel·lents, la Melissa va de col·legi en col·legi suspenent. Quan l’Andy se’n va a la guerra, la Melissa es casa però manté el seu nexe amb l’Andy i mantenen el contacte després de que ell es casi, es converteixi en un advocat d’èxit, es fiqui en política i, finalment, sigui escollit per al Senat dels Estats Units. De mentre, i amb un matrimoni destrossat, la Melissa coqueteja amb l’art i els gigolós, beu més del compte i es veu separada dels seus fills. Amb el temps, tenen una aventura amorosa breu, però ja és massa tard per a ells.

 

 

La premsa n’ha dit

 

 “Preciós i directe. Senzill i eloqüent. Aquesta versió castellana ha tret la taula que distancia i personatges i públic.”

JORDI BORDES. El Punt Avui / Recomana

 

“Nuestra gran dama del teatro retorna a Barcelona después de quince año y nos enamora con la sencilla elegancia del trabajo bien hecho.”

SERGI DÒRIA. ABC

 

 

CARTAS DE AMOR, A.R Gurney. Amb Julia Gutiérrez Caba i Miguel Rellán. FINS EL 26 DE MARÇ. Funcions: dimarts i dijous a les 20:30h; dimecres i divendres a les 21:00h, dissabtes i diumenges a les 17:30h Compra d’entrades aquí

 

FITXA ARTÍSTICA

Espectacle en castellà

Durada: 80 minuts

 

Amb

Julia Gutiérrez Caba

Miguel Rellán

 

Equip Artístic

Adaptació i direcció: David Serrano

Il·luminació: Ion Aníbal

Escenografia: Mónica Boromello

Producció Executiva: Lola Graiño

Direcció de Producció: Ana Jelin