La 13a edició del Passatge Insòlit s’obre al públic adult amb La Nit del Passatge i porta Los Galindos i Têtes de mules als Jardins de la Torre Balldovina 27 i 28 d’octubre

La 13a edició del Passatge Insòlit s’obre al públic adult amb La Nit del Passatge i porta Los Galindos i Têtes de mules als Jardins de la Torre Balldovina

27 i 28 d’octubre

Jardins de la Torre Balldovina · Santa Coloma de Gramenet

 

 

cartell_400_03

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El Passatge Insòlit, el festival de Santa Coloma de Gramenet especialitzat en les arts del firaire, torna als Jardins de la Torre Balldovina el cap de setmana del 27 i el 28 d’octubre i ho fa estrenant La Nit del Passatge. Aquesta nova finestra al públic adult consistirà en lesPíndoles, tres peces de quinze minuts en una coproducció del Passatge, Excèntric i el Festival Píndoles de microteatre; i L’Entresort, de la companyia francesa Têtes de Mules. Gràcies a la Nit, l’oferta del Passatge creix de vuit a deu espectacles conservant l’esperit de descoberta que convida els espectadors a fer-se un passatge a mida. Los Galindos, La Fira, Perehosta, David Berga, Miguelillo i L’Avalot completen el cartell del festival colomenc.

Una finestra oberta a l’extraordinari

Tres de les guanyadores de diferents edicions del Festival Píndoles de microteatre, que ara es troben de gira, obriran la La Nit del Passatge dissabte 27 d’octubre a les 21h. Són els microespectacles Duel, un duel verbal i esgrimístic de Juanjo Marín; L’increïble home bala, monòleg creat per Ariadna Pastor i Adrià Aubert i la comèdia Happy Birthday, Jamie Love, amb dramatúrgia de Jordi Diamant i direcció de Joaquin Daniel. A les 22h30 serà el torn de L’Entresort, la parada de freaks de la companyia francesa Têtes de Mules: una col·lecció d’individus estranys, éssers extraordinaris i abominables monstruositats que posa el públic davant de l’impossible i dels seus propis prejudicis.

L’Udul de Los Galindos

Abans de les seves funcions de Nadal al Mercat de les Flors, la carpa iurta de la companyia Los Galindos passa pel Passatge Insòlit amb Udul, circ d’entranya, visceral i simple amb què la companyia descobreix paisatges emocionals on l’encontre i la desavinença conviuran amb la falsa cortesia, l’ego, la crueltat i la por. Amb la incorporació d’Anna Pascual i Benet Jofre, Bet Garrell i Marcel Escolano afronten un exercici de recerca i redescobriment de les capacitats corporals i de confrontació emocional de l’individu amb ell mateix.

Barraques, autòmats, trens i portes cap al no-res

La ciència i el misteri s’uneixen al laboratori de la televisiva companyia Miguelillo instal·lat a una vella caravana oberta als visitants on el doctor Gilbert i el seu ajudant Leonid despertaran Felicia, The Headless Lady. El tren de la bruixa TDB de L’Avalot necessitarà el públic per iniciar el seu viatge dins d’un misteriós túnel. L’Automatàriumde David Berga fa desembarcar al Passatge una col·lecció d’autòmates de carn i ossos amb un comportament anòmal. L’Open Door de Pere Hosta s’obrirà sobre el no-res per fer-nos passar a l’altre costat de la imaginació i del dia a dia.  La fira, una interpretació de la fira dels vells temps, plantarà els seus miralls deformants, i durà els seus éssers meravellosos, jocs clàssics i mags xarlatans.

Un ADN Insòlit

Amb aquesta nova edició el festival consolida la seva aposta per les arts firaires i de carrer amb un món màgic ple de propostes fantàstiques i il·lusionisme on les curiositats, les atraccions que funcionen amb energia humana, i els petits números inspirats en les barraques de fira fan viatjar grans i petits cap a un món oníric deslligat del temps. Passatge Insòlit manté el preu popular de les entrades –entre 1 i 6 euros, amb espectacles gratuïts– per poder arribar al màxim de persones possible. 

 

Informació pràctica:

Dissabte, 27 d’octubre a partir de les 18:00

La Nit del Passatge: dissabte, 27 d’octubre a les 21h –Píndoles– i a les 22h30 –L’Entresort–

Diumenge, 28  d’octubre de 11:00 a 14:00 i a partir de les 18:00

Jardins de la Torre Balldovina · Santa Coloma de Gramenet

passatgeinsolit.org

 

Com arribar al Passatge Insòlit:

Autobús: Línies 42, B14, B15, B18, B19, B20, B27, B30, B31, B80, B84.

Metro: Línia 1, estació Santa Coloma, Línia 9: estació Can Peixauet

En cotxe: Ronda litoral B-10, sortida 30 (Bon Pastor-Santa Coloma de Gramenet).