ActividadesActualidad

La Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal dona el tret de sortida a la seva VII edició 12 de maig

La celebració tindrà lloc el diumenge 12 de maig al llarg de l’Avinguda Diagonal de Barcelona

 

54200920_10157200108382996_6100113617825300480_n

 

 

 

 

 

La cursa, accessible per a tothom, comptarà amb modalitats de 10 i 5 km, així com amb la Cursa DiR Kids per a nens i nenes Divendres 15 de març, 2019. DiR, l’empresa pionera del fitness a Catalunya, i la Guàrdia Urbana de Barcelona ja han obert les inscripcions per la VII Edició de la Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, la cursa que recorre l’emblemàtica Avinguda Diagonal de Barcelona de punta a punta i que enguany se celebrarà el diumenge 12 de maig de 2019. Una cursa per a tothom

La Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal, organitzada per Clubs DiR amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i l’Ajuntament de Barcelona, va néixer amb l’objectiu comú de fomentar la pràctica de l’exercici físic i dels hàbits de vida saludables entre la ciutadania. 7 anys després de la seva primera edició, aquest objectiu continua sent el motor d’aquesta prova que ja s’ha convertit en una trobada ineludible per als corredors i corredores de Barcelona.

Per tal de propiciar que tothom pugui participar d’aquesta festa de l’esport, la VII Cursa DiR Guàrdia Urbana Diagonal comptarà novament amb 3 modalitats de participació:

– Traçat de 10 km: mantenint l’esperit original de la cursa, es recorrerà tota l’Avinguda Diagonal de Barcelona amb punt de sortida al Palau Reial de Pedralbes i punt d’arribada al Passeig Garcia Faria

. – Traçat de 5 km: igual que en anys anteriors, i per tal d’obrir l’experiència de la cursa a tothom, es mantindrà una versió del recorregut de 5 km de trajecte, amb el punt de sortida en comú amb la versió de 10 km (Palau Reial de Pedralbes) i la meta al Carrer Marina.

https://cursadiagonal.dir.cat/fitxa-cursa/