ActividadesActualidad

‘La Diürna’: ball, performances i activitats per acomiadar la ‘Quinzena de la dansa’ 17 de març

‘La Diürna’: ball, performances i activitats per acomiadar la ‘Quinzena de la dansa’
DANSA
Data
Dissabte, 17 març 2018
Horaris

De 12.30 a 22 h

Sala Apolo
Informació

Entrada lliure (cal inscripció)

1ladiurna-quinzenadansa-perefaura

 

 

 

 

 

 

Pot haver una manera millor de posar fi a la Quinzena Metropolitana de la Dansa que… ballant? El performer i coreògraf Pere Faura ha muntat La Diürna, una gran festa en la que el més important sou… vosaltres.

I és que Faura us ha preparat una proposta diferent que té com a escenari la Sala Apolo. Allà, a partir del migdia, podreu ballar fins que les cames us facin figa durant les deu hores de durada de l’activitat i al so de la música del DJ Erre, La Flor de Alcorcón i Äadrik Synth. No us perdeu els i les gogós del nostre temps que es desfasaran amb vosaltres al so de l’electrònica més festiva.

Però no tot serà ball, ja que el dia donarà per a molt. Potser us agafi gana. Si és el cas, pregunteu per Nyam Nyam que, en un dels espais més nous de la Sala Apolo, us oferirà un kit de supervivència per fer content l’estómac. I és que la vista i el sentit de l’oïda els tindreu, igual que l’intel·lecte, prou satisfets amb propostes com la que us presentaran les travestis Las Fellini, acabades d’arribar de Bilbao amb els seus playbacks divertidíssims, o com les actuacions de quinze minuts que portaran als pòdiums repartits per la sala artistes tan destacats com els integrants de la companyia La VeronalLos Moñekos, la ballarina i coreògrafa Sol Picó o els Big Bouncers.

Recordeu, a més, que podreu deixar que Tristán Pérez-Martín us faci una foto al  “foto col-i-flor” animat per la performer i ballarina Sònia Gómez, participar en un taller que us ensenyarà com fer-vos una barba de purpurina, gaudir de les pancartes poètiques, reivindicatives i gamberres de Bea Fernández o saltar com haguéssiu embogit sobtadament amb els Xavixevixou.

La Diürna, però, també tindrà moments per mirar-se la dansa des de fora de la dansa… I és que el poeta Eduard Escoffet trobarà un moment per parlar-vos sobre el valor poètic de la dansa i l’analista social expert en educació Eduard Vallory dissertarà breument sobre el valor social i pedagògic del ball.

Organitza la trobada un Pere Faura format en música, teatre i dansa que també ha estudiat als Països Baixos i que és especialment conegut per unes coreografies i interpretacions en les quals fa servir elements de la cultura pop (des de l’striptease i la disco, als musicals i fins i tot el porno) que ell integra en una proposta coreogràfica de caràcter multidisciplinari.

Si voleu saber més sobre La Diürna i, després, apuntar-vos a la festa, consulteu el web de la Quinzena Metropolitana de Dansa.