La Gala Internacional de Màgia de la XX Edició del Festival Memorial LI-CHANG de Badalona arriba, del 21 al 23 de febrer al Teatre Zorrilla,

La Gala Internacional de Màgia de la XX Edició del Festival Memorial LI-CHANG de Badalona arriba, del 21 al 23 de febrer al Teatre Zorrilla, amb els millors números internacionals de màgia del moment.
Gisell, Tá Na Manga, Shezan, Hector Ruiz i el guanyador del primer premi als Campionats del Món de Màgia FISM 2015, Marko Karvo, actuaran en un total de quatre funcions que ja pengen el cartell d’entrades exhaurides. 

La menció honorífica dins del Memorial Li-Chang, que s’entrega durant la gala del divendres 21 de febrer, enguany és atorgada al Mag Andreu Selvin pels seus 50 anys dedicats al món de la màgia. 

Diumenge 23 de febrer a les 19h es lliurarà el Premi Li-Chang  a aquell/a mag/a o grup de màgia que hagi obtingut el reconeixement més gran per part del públic assistent. 


An image

Barcelona, 17 de febrer del 2020. El Festival Internacional de Màgia de Badalona – Memorial Li-Chang, una de les demostracions de màgia més destacades a nivell nacional i internacional, enceta la recta final de la seva 20a edició, amb l’esperada Gala Internacional que tindrà lloc del divendres 21 al diumenge 23 de febrer al Teatre Zorrilla de Badalona.
Aquesta gala és sens dubte el gran referent de la màgia a nivell internacional, on els millors mags del moment actuen a l’escenari del Teatre Zorrilla. Des del Perú arriba Gisell, premiada al Congrés Nacional de Màgia 2017 on mostrarà la seva especialitat en manipulació i màgia argumentada. Els portuguesos Tá Na Manga porten un show original i poètic, on es pot veure un concert de baralla i piano a quatre mans! Des d’Itàlia, el mag Shezan transportarà al públic a un món fantàstic a la recerca d’un geni màgic amb les seves llànties. Des de les terres de l’Europa nòrdica, ens arriba un mag finlandès, el Marko Karvo, guanyador del primer premi als Campionats del Món de Màgia FISM 2015, i que ofereix el millor espectacle de màgia amb lloros voladors que es pot veure avui dia. Des del sud de la península arriba el mag sevillà, Hector Ruiz, que presentarà el número de grans il·lusions que va fer en el programa « Penn and teller’s fool us!» de la televisió de Las Vegas. El fil conductor de la gala està a càrrec de Jaime Figueroa, un mag madrileny innovador i pervers que demostrarà que la màgia també pot ser molt divertida.
Menció Honorífica a una vida dedicada a la màgia

La menció honorífica dins del Memorial Li-Chang es concedeix cada any a una personalitat o empresa del món de la màgia en reconeixement a la seva carrera artística i trajectòria professional. En la celebració dels 20 anys, el premi s’atorga al mag i ventríloc Andreu Selvin, més conegut com el Mag Selvin, que celebra aquest any els seus 50 anys d’experiència en escenaris, televisió i ràdio donant vida als seus múltiples personatges.
Una llarga trajectòria  d’espectacles que han divertit i sorprès a públics de totes les edats. Els secrets i curiositats del seu art, l’han portat, durant tots aquests anys, per sales de festes, teatres, TV i ràdio, així com a crear i dirigir diversos festivals internacionals de màgia, com els de Balaguer o Sta Susanna.  En Selvin, que ha estat guardonat en diverses ocasions amb premis com el Premi a l’Actuació més Original del Concurs Nacional Juvenil de Màgia de TVE, compta amb una llarga trajectòria al món televisiu – fent programes com “Un, dos tres” i “Àngel Casas Show”- i al món dels festivals – dirigint el “Medimagic” i el “Festival de Música de Mediona”.
El Premi es lliurarà públicament durant el transcurs de la Gala Internacional de Màgia del divendres 21 de febrer, a les 20.30h. al Teatre Zorrilla.
D’altra banda, durant la sessió del diumenge 23 a les 19h, es lliurarà el Premi Li-Chang a aquell/a mag/a o grup que hagi actuat a les gales de màgia i hagi obtingut el reconeixement més gran per part del públic assistent. Per a aquest fi, es disposarà d’un sistema de votació durant les gales de divendres, dissabte i diumenge matí.